![]() |
| | #1 (permalink) |
| Admin'in Kuzeni ![]() ![]() | Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, dün yaptığı açıklamaların çarpıtıldığını söyledi.Erdoğan, Anadolu Ajansı’na yaptığı açıklamaların bazı medya organlarında çarpıtıldığını ifade ederek, şöyle konuştu: "Açıklamalarımda n genel olarak (Şampiyon olamayız) anlamı çıkarılmıştır. Ben açıklamamda şampiyonluğun uzak olmadığını, yenilgiye rağmen şampiyonluğa en yakın takımın Beşiktaş olduğunu belirttim. Anadolu Ajansı’na verdiğim beyanat bazı basın yayın organlarında çarpıtılarak amacından saptırılmıştır. Beyanatım tam okunduğu takdirde gerçek amacım görünecektir. Ben şampiyon olamayacağımızı söylemedim. Eğer kısa sürede toparlanamazsak, şampiyonluğun kaybedilebileceğini belirttim. Elimizde şampiyonluğu elde edebilecek bir kadro mevcuttur ve gerçek gücümüzü sahaya yansıttığımız zaman şampiyonluğun en büyük adayı da Beşiktaş’tır."
__________________ ah fındığım fındığım, dallarına konduğum, vermedi seni bana, sakalını yolduğum... Modifiye Araçlarını Tek Başlıkta Görmek İçin Tıkla Tüm Komik Resimleri Tek Başlıkta Görün MuMİ@sanalkampus.org eminyazgan@hotmail.c om |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator ![]() ![]() Join Date: Sep 2007 Kullanıcı No: 17472
: 163 Rep Puanı : 247608 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: 'Sözlerim çarpıtıldı' Öle belirtmekle olmuyor aldığınız paraların hakkını verinde bu dönem BİZİ şampiyon yapın o zman sizi ayakta alkışlayalım ![]() Paylaşım için teşekürler |
| | |
![]() |
| Tags |
| sozlerim carpitildi |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |