![]() |
| | #1 (permalink) |
| Admin'in Kuzeni ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: çankaya
Rep Gücü: 2224 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Takımda joker görevi gören Serdar Özkan, son dönemlerde neredeyse her mevkide forma giyiyor.Takımda joker görevi gören Serdar Özkan, son dönemlerde neredeyse her mevkide forma giyiyor. Önce sağ açık, ardından orta saha, sonra ön libero, savunmanın sağı ve son olarak da sol kanatta mücadele eden genç oyuncu, bu değişiklikleri ise hiç dert etmiyor. “Hocam nerede görev verirse en iyisini yapmaya çalışıyorum” diyen Serdar, “Ancak gerçek yerim belli. Her hafta değişik mevkii de oynamak bazı maçlarda performansımı olumsuz etkilyor olabilir” yorumunu yaptı.
__________________ ah fındığım fındığım, dallarına konduğum, vermedi seni bana, sakalını yolduğum... Modifiye Araçlarını Tek Başlıkta Görmek İçin Tıkla Tüm Komik Resimleri Tek Başlıkta Görün MuMİ@sanalkampus.org eminyazgan@hotmail.c om |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Süper Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: diye SoRMaZSıN SeNi ßu YüZDeN SeWiYoRuM:)AntaLya & KoNYa!!! Yaş: 20
Rep Gücü: 235 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Serdar Özkan hiç şikayet etmiyor haklı adam ne diim ama bu haftaki kayseri maçımız yıktı beni
__________________ =>вυ уσℓ çαяşı gяυвυηα gι∂єя...(ωє∂αт) ----вυ αℓєм∂є кяαℓ çαяşı...--- ![]() thebestengineer.vk@s analkampus.org TEKNİK DESTEK İÇİN KULLANDIĞIM ADRESİM; thebestengineer.vk@h otmail.com |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Admin'in Kuzeni ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: çankaya
Rep Gücü: 2224 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Serdar Özkan hiç şikayet etmiyor Alıntı:
__________________ ah fındığım fındığım, dallarına konduğum, vermedi seni bana, sakalını yolduğum... Modifiye Araçlarını Tek Başlıkta Görmek İçin Tıkla Tüm Komik Resimleri Tek Başlıkta Görün MuMİ@sanalkampus.org eminyazgan@hotmail.c om | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Süper Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: diye SoRMaZSıN SeNi ßu YüZDeN SeWiYoRuM:)AntaLya & KoNYa!!! Yaş: 20
Rep Gücü: 235 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Serdar Özkan hiç şikayet etmiyor yıkılmadık ayaktayız kardeşim
__________________ =>вυ уσℓ çαяşı gяυвυηα gι∂єя...(ωє∂αт) ----вυ αℓєм∂є кяαℓ çαяşı...--- ![]() thebestengineer.vk@s analkampus.org TEKNİK DESTEK İÇİN KULLANDIĞIM ADRESİM; thebestengineer.vk@h otmail.com |
| | |
![]() |
| Tags |
| serdar zkan |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |