![]() |
| | #1 (permalink) |
| Admin'in Kuzeni ![]() ![]() | Kayserispor karşısında sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Edouard Cisse, yokluğunda kaybedilen puanlar için çok üzüldüğünü söyledi.Kayserispor karşısında sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Edouard Cisse, yokluğunda kaybedilen puanlar için çok üzüldüğünü söyledi. Henüz kaybedilmiş birşey olmadığını belirten Fransız orta saha oyuncusu, “Benim ya da başkasının forma giymesi önemli değil. Önemli olan Beşiktaş’ın kazanarak, yoluna devam etmesi. Büyük avantaj yitirdik ama yine de fikstür avantajı bizde. Özellikle İnönü’de oynadığımız ve taraftarımızın bize müthiş bir destek verdiği karşılaşmaları galip bitirmemiz gerekiyor. Bunu yapabilecek güce de sahibiz. Hafta sonunda Ankaraspor ile yapacağımız mücadelede takımdaki yerimi alabileceğim için çok mutluyum. Umarım bir daha sakatlık veya herhangi bir problem yaşayıp, takımdan ayrı kalmam” diye konuştu. Cisse yoksa Kartal da yok Fransız yıldız ligde sakatlık ve cezalar nedeniyle Beşiktaş’ı dört kez yalnız bıraktı. Kara Kartal bu karşılaşmalarda galibiyet yüzü göremezken, iki beraberlik, iki de yenilgi aldı.
__________________ ah fındığım fındığım, dallarına konduğum, vermedi seni bana, sakalını yolduğum... Modifiye Araçlarını Tek Başlıkta Görmek İçin Tıkla Tüm Komik Resimleri Tek Başlıkta Görün MuMİ@sanalkampus.org eminyazgan@hotmail.c om |
| | |
![]() |
| Tags |
| hicbir sey bitmedi |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |