![]() |
| | #81 (permalink) |
| --->: beşiktaş tarihinde bugün Tarihte Bugün Beşiktaş 14 Mayıs 14 Mayıs 1944 Pazar Beşiktaş:2 Fenerbahçe:1 Milli Küme Stad: Fenerbahaçe Gol: Hakkı, Eşref ____________________ ____________________ __________ 14 Mayıs 1956 Pazartesi Beşiktaş:0 Rampla Junior:0 Özel Maç Stad: İnönü ____________________ ____________________ __________ 14 Mayıs 1967 Pazar Beşiktaş:2 Göztepe:2 Türkiye Kupası Çeyrek Finali Stad: Ali Sami Yen Gol: Coşkun, Fethi ____________________ ____________________ __________ 14 Mayıs 1972 Pazar Beşiktaş:0 Bursaspor:0 Türkiye Ligi Stad: Bursa Atatürk ____________________ ____________________ __________ 14 Mayıs 1978 Pazar Beşiktaş:1 Altay:0 Türkiye Ligi Stad: Alsancak Gol: Paunoviç ____________________ ____________________ __________ 14 Mayıs 1983 Cumartesi Beşiktaş:0 Sarıyer:0 Türkiye Ligi Stad: Ali Sami Yen ____________________ ____________________ __________ 14 Mayıs 1989 Pazar Beşiktaş:3 Kahramanmaraşspor:0 Türkiye Ligi Stad: Maraş 12 Şubat Goller: Mehmet, Ali, Ulvi ____________________ ____________________ __________ 14 Mayıs 1995 Pazar Beşiktaş:0 Fenerbahçe:0 Türkiye Ligi Stad: İnönü ____________________ ____________________ __________ 14 Mayıs 2000 Pazar Beşiktaş:1 Fenerbahçe:3 Türkiye Ligi Stad: İnönü Gol: Münch (P) ____________________ ____________________ __________ 14 Mayıs 2006 Pazar Beşiktaş:2 Trabzonspor:1 Turkcell Süper Lig Stat: İzmir Atatürk Beşiktaş: Murat Şahin, Mustafa Doğan, İbrahim Toraman (Ali Tandoğan Dk.59), Koray Avcı, İbrahim Üzülmez, Kleberson, Mehmet Sedef, Okan Buruk, Tümer Metin (İbrahim Akın Dk.20), Bobo, Gökhan Güleç (Ali Güneş Dk.71) Yedekler: Altay, Ali Güneş, Ali Tandoğan, Rıza Şen, Emre Özkan, Tayfur Havutçu, İbrahim Akın Teknik Direktör: Jean Tigana Goller: Bobo (Dk.50), İbrahim Akın (Dk.90) ____________________ ____________________ __________ 14 Mayıs 2007 Cumartesi Kulübümüzden yapılan açıklamaya göre Fransız çalıştırıcı Tigana ile sözleşmesi karşılıklı feshedildi. Tigana döneminde Beşiktaş 2 Fortis Türkiye Kupasını ve 1 kez de Türkiye Süper Kupasını kazandı.
__________________ ![]() kapını çalarsa maziinin eli ne olur bir şişe aç benim için ben hiç ayılamadım gittin gideli sende bir kaç kadeh iç benim için... | |
| | |
| | #82 (permalink) |
| ZEMHERİ AYAZI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: abu_hayat Yaş: 25
Rep Gücü : 3834 Rep Puanı : 381234 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: beşiktaş tarihinde bugün Tarihte Bugün Beşiktaş 15 Mayıs 15 Mayıs 1931 Cuma Beşiktaş:3 İstanbulspor:0 (Hükmen) İstanbul Ligi Stad: Taksim NOT: İstanbulspor Usulsüz Oyuncu Oynattığu İçin Hükmen Yenik Sayıldı. ____________________ ____________________ __________ 15 Mayıs 1955 Pazar Beşiktaş:5 Vefa:2 Atatürk Kupası Stad: İnönü Goller: Nazmi (2), Ercan (2), Recep ____________________ ____________________ __________ 15 Mayıs 1960 Pazar Beşiktaş:4 Bandırama:0 Özel Maç Stad: Bandırma Goller: Arif (2), Şenol, Haydar ____________________ ____________________ __________ 15 Mayıs 1963 Cumartesi Beşiktaş:2 Galatasaray:1 Türkiye Ligi Stad: İnönü Goller: Şenol, Kaya ____________________ ____________________ __________ 15 Mayıs 1977 Pazar Beşiktaş:0 Galatasaray:2 Türkiye Kupası Stad: İnönü ____________________ ____________________ __________ 15 Mayıs 1988 Pazar Beşiktaş:1 Kocaelispor:1 Türkiye Ligi Stad: İsmet Paşa Gol: Feyyaz Uçar ____________________ ____________________ __________ 15 Mayıs 1994 Pazar Beşiktaş:3 Altay:0 Türkiye Ligi Stad: İnönü Goller: Feyyaz Uçar (2), Rıza Çalımbay ____________________ ____________________ __________ 15 Mayıs 1998 Cuma Beşiktaş:2 Galatasaray:1 (Uzatma) Cumhurbaşkanlığı Kupası Stad: 19 Mayıs Beşiktaş: Fevzi Tuncay, Ertuğrul Sağlam, Rahim Zafer, Alpay Özalan, Erkan, Yusuf (Nihat Kahveci), Yankov (Hikmet), Tayfur Havutçu, Mutlu Topcu (Serdar Topraktepe), Mehmet Özdilek, Amokachi Goller: Amokachi, Nihat Kahveci ____________________ ____________________ __________ 15 Mayıs 2004 Cumartesi Beşiktaş:0 Çaykur Rizespor:1 Turkcell Süper Lig Stat: Rize Atatürk Stadı Beşiktaş: Ramazan Kurşunlu, Emre Aşık, Ronaldo, Gökhan Zan, Kaan Dobra, Ümit Aydın, Ahmet Yıldırım (Dk 59 Serdar Özkan) Serdar Topraktepe, İbrahim Üzülmez (Dk.78 Ümit Atalay) Sinan Kaloğlu, Tümer Metin (Dk.71 Ali Cansun) Teknik Direktör: M.Lucescu ____________________ ____________________ __________ 15 Mayıs 2005 Pazar Beşiktaş:1 İstanbulspor:1 Turkcell Süper Lig Stat: Beşiktaş İnönü Stadı Beşiktaş: Oscar Cordoba, İbrahim Toraman, Ronaldo, Koray Avcı, Çağdaş Atan (Sezer Sezgin Dk.80), Tayfur Havutçu, Okan Buruk (Tayfun Korkut Dk.75), Ahmed Hassan, Daniel Pancu, Tümer Metin (Dk.60 Veysel Cihan), John Carew Yedekler: Murat Şahin, Veysel Cihan, Tayfun Korkut, Ahmet Yıldırım, Sezer Sezgin, Fatih Sonkaya, İbrahim Kaş Teknik Direktör: Rıza Çalımbay Goller: Çağdaş Atan (Dk.53)
__________________ ![]() kapını çalarsa maziinin eli ne olur bir şişe aç benim için ben hiç ayılamadım gittin gideli sende bir kaç kadeh iç benim için... |
| | |
| | #83 (permalink) |
Rep Gücü : 3834 Rep Puanı : 381234 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: beşiktaş tarihinde bugün Tarihte Bugün Beşiktaş 16 Mayıs 16 Mayıs 1937 Cumartesi Beşiktaş:2 Doğanspor:2 Milli Küme Stad: Taksim Gol: Hakkı, İbrahim ____________________ ____________________ __________ 16 Mayıs 1952 Cuma Türkiye:0 Yunanistan:1 Akdeniz Kupası Stad: İnönü Beşiktaş: Turgay (Galatasaray), Naci (Galatasaray), Vedii, Eşref, Ali İhsan, Nusret, Süleyman, Recep, Şevket, Mehmet Ali (Fenerbahçe), Çoşkun (Abdullah-Fenerbahçe) NOT: Bu Karşılaşmada Türk Milli Takımını Temsil Etme Hakkı Beşiktaş'a Verilmiştir. Bu Hak Türk Takımları Arasında Sadece Beşiktaş'a Aittir. ____________________ ____________________ __________ 16 Mayıs 1971 Pazar Beşiktaş:0 Bursaspor:0 Türkiye Ligi Stad: Bursa Atatürk ____________________ ____________________ __________ 16 Mayıs 1976 Pazar Beşiktaş:0 Boluspor:0 Türkiye Ligi Stat: Bolu Şehir ____________________ ____________________ __________ 16 Mayıs 1982 Pazar Beşiktaş:1 Boluspor:1 Türkiye Ligi Stat: Bolu Şehir Gol: Fikret ____________________ ____________________ __________ 16 Mayıs 1984 Çarşamba Beşiktaş:4 Fenerbahçe:2 Türkiye Kupası Stat: İnönü Goller: Şekerbegoviç (2), Fikret (Penaltı), Ziya ____________________ ____________________ __________ 16 Mayıs 1987 Cumartesi Beşiktaş:4 Fenerbahçe:0 Türkiye Ligi Stat: Ali Sami Yen Beşiktaş: Jurkoviç, Rıza Çalımbay, Ulvi, Samet Aybaba, Kadir, Ali, Gökhan, Fikret, Metin Tekin (Hüsamettin), Feyyaz Uçar, Sinan Engin (Paprica) Goller: Rıza Çalımbay (Penaltı), Feyyaz Uçar (2), Metin Tekin ____________________ ____________________ __________ 16 Mayıs 1993 Pazar Beşiktaş:2 Kocaelispor:0 Türkiye Ligi Stat: İsmetpaşa Goller: Feyyaz Uçar, Sergen Tekin ____________________ ____________________ __________ 16 Mayıs 1997 Cuma Beşiktaş:4 Antalyaspor:0 Türkiye Ligi Stat: İnönü Beşiktaş: Mrmiç, Erkan, Recep Çetin, Ali, Salih (Mutlu Topcu), Mehmet Özdilek, Yankov (Rahim Zafer), Sergen Yalçın (Mustafa), Sinan, Oktay Derelioğlu, Amokachi Goller: Mustafa, Mehmet Özdilek, Oktay Derelioğlu, Amokachi ____________________ ____________________ __________ 16 Mayıs 1999 Pazar Beşiktaş:2 Trabzonspor:1 Türkiye Ligi Stat: İzmir Atatürk Beşiktaş: Fevzi Tuncay, Ali Eren Beşerler, Rahim Zafer, Alpay Özalan, Nihat Kahveci, Ohen, Tayfur Havutçu, Yasin Sülün, Serdar, Ayhan Akman, Erkan (Savaş) Goller: Ohen (2) Not: Trabzonspor'un Cezası Nedeniyle Karşılaşma İzmir'de Oynanmıştır. ____________________ ____________________ __________ 16 Mayıs 2003 Cuma Beşiktaş:2 Gençlerbirliği:1 Türkiye Süper Ligi Stat: Ankara 19 Mayıs Beşiktaş: Oscar Cordoba, Zago, Ronaldo, Ahmet Yıldırım, Kaan Dobra, İbrahim Üzülmez, Giunti, Tayfur Havutcu, Pancu, İlhan Mansız, Sergen Yalçın Teknik Drektör: Lucescu Goller: Kaan Dobra, Ahmet Hassan
__________________ ![]() kapını çalarsa maziinin eli ne olur bir şişe aç benim için ben hiç ayılamadım gittin gideli sende bir kaç kadeh iç benim için... |
| | |
| | #84 (permalink) |
Rep Gücü : 3834 Rep Puanı : 381234 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: beşiktaş tarihinde bugün Tarihte Bugün Beşiktaş 17 Mayıs 17 Mayıs 1936 Pazar Beşiktaş:0 Fenerbahçe:3 (Hükmen) İstanbul Ligi Stad: Taksim NOT: Hakkı'nın Gölüyle 1-0 Önde Olan Beşiktaş Fenerbahçe'nin 75' Attığı Gole İtiraz Edince Hakem Maçı Bitirdi. ____________________ ____________________ __________ 17 Mayıs 1953 Pazar Beşiktaş:1 Luthon Town:0 Özel Maç Stad: İnönü Gol: Çoşkun ____________________ ____________________ __________ 17 Mayıs 1958 Cumartesi Beşiktaş:2 Ankaragücü:1 Özel Maç Stad: Ankara Gol: Ahmet, Metin ____________________ ____________________ __________ 17 Mayıs 1959 Pazar Beşiktaş:0 Fenerbahçe:2 Türkiye Ligi Stad: İnönü ____________________ ____________________ __________ 17 Mayıs 196 Çarşamba Beşiktaş:3 Karlsruhe:1 Özel Maç Stad: New York Polo Grounds Goller: Şenol (3) ____________________ ____________________ __________ 17 Mayıs 1970 Pazar Beşiktaş:0 Mersin İdman Yurdu:0 Türkiye Ligi Stad: Tevfik Sırrı Gür ____________________ ____________________ __________ 17 Mayıs 1981 Pazar Beşiktaş:0 Trabzonspor:1 Türkiye Ligi Stad: Avni Aker ____________________ ____________________ __________
| | |
| | #85 (permalink) |
Rep Gücü : 3834 Rep Puanı : 381234 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: beşiktaş tarihinde bugün Tarihte Bugün Beşiktaş 18 Mayıs 18 Mayıs 1941 Pazar Beşiktaş:4 Altınordu:0 Milli Küme Stad: Şeref Gol: Hakkı, Yavuz (Penaltı), Şeref, İbrahim ____________________ ____________________ __________ 18 Mayıs 1957 Cumartesi Beşiktaş:1 İzmirspor:2 Özel Maç Stad: Alsancak Gol: Nazmi ____________________ ____________________ __________ 18 Mayıs 1966 Çarşamba Beşiktaş:1 Bursaspor:0 Türkiye Kupası Stad: Bursa Atatürk Gol: Coşkun ____________________ ____________________ __________ 18 Mayıs 1969 Pazar Beşiktaş:1 Gençlerbirliği:0 Türkiye Ligi Stad: Ali Sami Yen Gol: Faruk ____________________ ____________________ __________ 18 Mayıs 1974 Cumartesi Beşiktaş:0 Eskişehirspor:0 Türkiye Ligi Stad: İnönü ____________________ ____________________ __________ 18 Mayıs 1977 Çarşamba Beşiktaş:0 Trabzonspor:1 Türkiye Kupası Stad: Trabzon Şehir ____________________ ____________________ __________ 18 Mayıs 1980 Pazar Beşiktaş:0 Gaziantepspor:1 Türkiye Ligi Stad: Kamil Ocak ____________________ ____________________ __________ 18 Mayıs 1983 Çarşamba Beşiktaş:2 Fenerbahçe:1 Türkiye Kupası Stad: Ali Sami Yen Goller: Ziya, Nedet (Penaltı) ____________________ ____________________ __________ 18 Mayıs 1986 Pazar Beşiktaş:2 Eskişehirspor:0 Türkiye Ligi Stad: Eskişehir Atatürk Goller: Fikret, Rıza Çalımbay
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| kartal, karakartal, forza, bjk1903, besiktas, tarihte besiktas |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |