![]() |
| | #1 (permalink) |
![]() Holosko, Gençlerbirliği maçında bekleneni veremediği için hocasından özür diledi. Manisaspor’dan devre arasında transfer edilen Filip Holosko, Gençlerbirliği maçında bekleneni verememişti. Sergilediği kötü performans nedeniyle hocasından özür dileyen Slovak futbolcunun, “Zemin çok kötüydü. Topları kontrol etmekte zorlandım. Ancak önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağım ve takıma katkıda bulunacağım” dediği öğrenildi. Bilindiği gibi sezonun ilk yarısında Manisaspor formasıyla 8 gole imzasını atan Holosko, Beşiktaş’ta ise 2 kez rakip fileleri havalandırdı. Bence holosko ilerde çok başarılı bir futolcu olacak ileri zamanlarda beşiktaşta çok başarılı olcağına inanıyorum.
__________________ ah fındığım fındığım, dallarına konduğum, vermedi seni bana, sakalını yolduğum... Modifiye Araçlarını Tek Başlıkta Görmek İçin Tıkla Tüm Komik Resimleri Tek Başlıkta Görün MuMİ@sanalkampus.org eminyazgan@hotmail.c om Konu mumi tarafından (10.03.08 Saat 05:05 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: yanlış yazım | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| besiktas, haber, hocam, holosko, olmaz |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |