![]() |
| | #1 (permalink) |
![]() Beşiktaş'taki ilk günlerinde sağ çizgide görev yaptığını hatırlatan Filip Holosko, "Şimdi forvette oynuyorum. Daha başarılı olduğum kesin" diye konuştu. ‘Artık kaleye daha yakınım’ Ankaraspor ve Denizlispor maçlarında fileleri havalandıran, Galatasaray derbisinde de sergilediği performansla alkış alan Filip Holosko, yavaş yavaş gerçek kimliğine kavuştuğunu söyledi. Devre arasında Manisaspor’dan transfer edilen Slovak futbolcu, “Beşiktaş’taki ilk günlerimde sağ kanatta görev yapıyordum. Ancak hocam şimdi bana forvette şans veriyor. Böylece kaleye daha yakın oynuyorum ve etkili oluyorum” diye konuştu. ‘Derbi bizim için önemliydi’ Forvette Mert Nobre ile iyi bir ikili oluşturduklarını dile getiren Filip Holosko, “Önemli olan benim nerede oynadığım değil, takıma ne kadar fazla katkı sağladığımdır. Galatasaray maçında kolay gol yeme sorunumuzu da aştık. Ayrıca rahat pozisyonlara da girdik. Bu durum bizim için çok önemliydi. Kalan karşılaşmaları en az kayıpla geçip, Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşmak amacındayız” ifadesini kullandı. Hep böle kalırsın inşallah
__________________ ah fındığım fındığım, dallarına konduğum, vermedi seni bana, sakalını yolduğum... Modifiye Araçlarını Tek Başlıkta Görmek İçin Tıkla Tüm Komik Resimleri Tek Başlıkta Görün MuMİ@sanalkampus.org eminyazgan@hotmail.c om | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| filip holosko, haber, kavusuyorum, kimlik |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |