![]() |
| | #1 (permalink) |
![]() Beşiktaş'ın sözleşmesini fesh ettiği Diatta, Newcastle United'la anlaştı. Lamine Diatta imza atıyor Beşiktaş’ın sözleşmesini karşılıklı olarak fesh ettiği Senegalli savunmacı Lamine Diatta’nın, Newcastle United’la anlaşmaya vardığı öğrenildi. Ada basını, sağlık kontrolünden geçen Lamine Diatta’nın, sezon sonunda kadar Emre Belözoğlu’nun formasını giydiği Newcastle United için mücadele edeceğini yazdı. ‘En büyük pay taraftarın’ Beşiktaş’ın başarılı savunma oyuncusu Baki Mercimek, kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu. Taraftarların sorularını yanıtlayan Baki, “Takım olarak savunma yapmakta güçlük çekiyoruz. Ancak son zamanlarda bu konuda çıkış yakaladık. Taraftarımıza gelince... Başarımızda onların payı büyük. Onlardan hayatımda gördüğüm en büyük sevgiyi alıyorum, tezahürat yaptıklarında tüylerim diken diken oluyor” dedi. Sakın küsme Ricardinho! Ertuğrul Sağlam, Gençlerbirliği maçında ilk 11’de oynatmayı düşünmediği Bobo ve Ricardinho ile görüşüp, moral verdi. Sağlam’ın iki Brezilyalı yıldıza, “Bizim için saha ile kulübenin farkı yok. Kalan maçlarımızda başta siz olmak üzere herkese ihtiyacım var. Küsmek, sizin gibi oyunculara yakışmaz. Önümüzdeki karşılaşmalarda en büyük desteği sizden bekliyorum” dediği belirtildi. Öte yandan başarılı çalıştırıcının, öğrencilerini kart görmemeleri yönünde uyardığı ifade edildi.
__________________ ah fındığım fındığım, dallarına konduğum, vermedi seni bana, sakalını yolduğum... Modifiye Araçlarını Tek Başlıkta Görmek İçin Tıkla Tüm Komik Resimleri Tek Başlıkta Görün MuMİ@sanalkampus.org eminyazgan@hotmail.c om | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| besiktas, diatta, gunluk, haber |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |