![]() |
| | #1 (permalink) |
Sakatlığı nedeniyle Denizlispor deplasmanında formasından ayrı kalan Delgado, Rizespor maçında ilk 11'deki yerini alacakForma istedi Sergilediği performansla Beşiktaş tribünlerinin sevgilisi haline gelen Matias Delgado, sakatlığından dolayı Denizli’de takım arkadaşlarını yalnız bırakmıştı. Ayağına aldığı darbe sonucunda dikişleri bulunan Arjantinli futbolcunun tamamen iyileştiği açıklandı. Dün yapılan antrenmanda da yer alan Tangocu, teknik heyetle görüşüp çarşamba günkü Çaykur Rizespor maçında görev yapmak istediğini dile getirdi. ‘Oynamaya hazırım’ Kendini çok iyi hissettiğini ifade eden Delgado, “Ligde zorlu haftalara giriyoruz. Ancak Türkiye Kupası da bizim için çok önemli. Galatasaray derbisinden önce, telafisi olmayan Rizespor maçını oynayacağız. İnönü’de taraftarlarımızın desteğiyle sahadan galibiyetle ayrılacağız. Tamamen iyileştim ve çarşamba günü oynamak istiyorum” dedi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın da Delgado’ya olumlu yanıt verdiği öğrenildi. HADİ HAYIRLISI
__________________ ah fındığım fındığım, dallarına konduğum, vermedi seni bana, sakalını yolduğum... Modifiye Araçlarını Tek Başlıkta Görmek İçin Tıkla Tüm Komik Resimleri Tek Başlıkta Görün MuMİ@sanalkampus.org eminyazgan@hotmail.c om | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| besiktas, delgado, donuyor, haber |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |