![]() |
| |||||||
| Bayanlara Özel (Kadınca) Kadınca bölümü, bebek ve çocuk, kadın sağlığı, yemek tarifleri,moda makyaj,gebelik ve doğum |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| kadın olmanın 19 avantajı ![]() Kadın olmanın 19 avantajı: "İyi ki kadın olarak doğmuşum" dediğiniz günler oluyor mu? Elbette oluyordur! Çünkü kadınlar erkeklere göre daha uzun ömürlü, her sabah tıraş olmak zorunda değiller ve daha nicesi. ![]() 30'undan sonra tepenizdeki saçlar dökülmeye başlamıyor. ![]() Burun ve kulaklarınız kıllarla kaplanmıyor. ![]() Hem duygularınız var, hem de bunlar hakkında konuşabiliyorsunuz. ![]() Ne kadar içerseniz için, kemerinizi asla bira göbeği örtmez. ![]() Doğuştan doğru hediyeyi verme yeteneğine sahipsiniz. ![]() Meşrubat kolilerini 6. kata kadar kendiniz taşımak zorunda değilsiniz. ![]() Sinemada gözyaşlarına boğuldunuz diye utanmanıza gerek yok. ![]() İstatistiklere göre kocanızdan 7 yıl daha uzun yaşayacaksınız. ![]() Otomobilin lastiğini değiştirmeyi bilmek zorunda değilsiniz. ![]() Yuvarlak meşin olmadan da hafta sonunun tadını çıkarabiliyorsunuz. ![]() Ömrünüzün 2 bin 600 saatini tıraş olarak harcamıyorsunuz. ![]() Rezervasyonsuz gittiğiniz lokantada tüm masalar dolu olduğu halde, size boş bir masa bulunabiliyor. Silahlarınızı kullanmasını biliyorsunuz. ![]() Umumi tuvaletlerde herkes sizi izlemiyor. ![]() Biraz futbolla ilgilenmeniz bütün erkeklerin kalbini fethetmenize yeterli. ![]() Aşırı sıcaklarda şortla işyerine gidebiliyorsunuz. ![]() Üzüntünüzü bir çift yeni ayakkabıyla dindirebiliyorsunuz. ![]() Otoparklarda park yerleri sadece sizler için ayrılmış durumda. ![]() Geçirdiğiniz hızlı bir gecenin ardındaki izleri, makyajla gizleyebiliyorsunuz. tek bir dezavantajı var erkek olmamak bunla ilgili yorumum kendime kalsın
__________________ ![]() Muss es sein? Es muss sein! | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Süper Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: istanbul Yaş: 21
Rep Gücü : 1297 Rep Puanı : 129179 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | saolasın yaa... ben bunalrın hiç birinin farkında değilmişim.... desemde inanmayın..... her sabah uyandığımda şükrediyorum traş olmıycam içinn......
__________________ şeb-i yeldayı müneccim muvakkit ne bilir?Müptelayı gama sor geceler kaç saat |
| | |
| | #3 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü : 4836 Rep Puanı : 477348 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: kadın olmanın 19 avantajı Bayan olmanın avantajı çok ama dezavantajıda yok değil elbette.. ![]() Teşekkürler atesbocee..
__________________ ' ![]() ....DüŞ''düŞLEr£.... KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
| | #4 (permalink) |
| ZEMHERİ AYAZI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: abu_hayat Yaş: 25
Rep Gücü : 3834 Rep Puanı : 381234 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: kadın olmanın 19 avantajı pekiii çok sinirlendiğiniz birine küfredebilyomusunuz yada trafikte bayanları skıştıran erkeklere ne demeli daha neler neler
__________________ ![]() kapını çalarsa maziinin eli ne olur bir şişe aç benim için ben hiç ayılamadım gittin gideli sende bir kaç kadeh iç benim için... |
| | |
| | #5 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: şoordan Yaş: 22
Rep Gücü : 7506 Rep Puanı : 748703 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: kadın olmanın 19 avantajı
ben ediyorum küfür utanarak sölüyorum ama doğru söylüyorum sinirlendiğimde küfür edebliyorum erkekler kadr başarılı olduğum söyleniyor ![]() ehliyet için araba fobimi yenmem gerek ondan sonra sıkıştırma olaylarına bi çözüm bulurum ![]() arabada bi ağrı kesici bulundururum o kesin şöyle beyzbol sopasına benzer cinsten
__________________ ![]() Muss es sein? Es muss sein! | |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| 19avantaji, kadin, olmanin |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |