![]() |
| | #1 (permalink) |
| Süper Üye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: UnderCity Yaş: 17
Rep Gücü: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | F.Bahçe'de hedef G.Saray Beko Basketbol Ligi'nde deplasmanda CASA TED Kolejliler'i 85-66 yenen Fenerbahçe Ülker'in şube direktörü Nedim Karakaş, yorucu bir yolculuğun ardından Ankara'da iyi bir galibiyet aldıklarını söyledi. Nedim Karakaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmanda Barcelona ile oynadıkları maçtan gelir gelmez Ankara'ya gittiklerini belirterek, ''Yorucu bir yolculuktan sonra çıktığımız maçta, CASA TED Kolejliler karşısında iyi bir galibiyet aldık. Başlangıçta biraz zorlandık ama Rasim'in takımı ateşlemesi, Mrsiç ve İbrahim'in skorer oyunu ve tecrübemizle kazanmayı bildik. Oğuz ve Rasim de çok iyi mücadele ettiler'' dedi. CASA TED Kolejliler'in bugüne kadar aldığı neticelerle lige renk kattığını belirten Karakaş, Ankara ekibini de kutladı. ''ELDO NAPOLİ VE GALATASARAY MAÇLARINI KAZANMAK ZORUNDAYIZ'' Nedim Karakaş, Fenerbahçe olarak çok zorlu bir dönemden geçtiklerini ifade ederek, şöyle devam etti: ''Devamlı seyahat ediyoruz, üst üste maç oynuyoruz. Tek bir hedefimiz var, içerde ve dışarda maçları kazanmak. Herkes elinden gelen gayreti ortaya koymak zorunda. Avrupa Ligi'ne girerken zorlu olacağını biliyorduk. Şimdi yine zorlu bir deplasman maçına gideceğiz, 30 Kasım Perşembe günü Eldo Napoli ile oynayacağız. Ondan sonra Galatasaray maçı var. Her iki karşılaşmayı da kazanmak zorundayız.'' Solomon'un tedavisinin devam ettiğini vurgulayan Karakaş, ''Doktorlar sakatlığının 2-3 hafta sürebileceğini söylüyor ama Solomon oynamak istiyor. ABD'li oyuncu, yarın yapılacak kontrollerden sonra belki kendini iyi hissederse İtalya'ya götürebiliriz'' dedi.
__________________ www.puzzletr.com |
| | |