Eski takımı Detroit Pistons karşısında bir kez daha başarılı bir performans gösteren Milli yıldızımız Mehmet Okur, Utah Jazz'ın 103-95 kazandığı maç sonrası FSN Detroit televizyon kanalının konuğu oldu. George Blaha ve Greg Kelser'ın konuğu olan Memo, Pistons takımında çok iyi dostları olduğunu söyledi. NBA'de ilk iki sezonunda Pistons forması giyen, ve ikinci sezonunda şampiyonluk yaşayan Memo eski takımına karşı oynamanın kolay olmadığını dile getirdi.
Memo ile yaptığımız görüşmede, "George Blaha ve Greg Kelser ile konuşmak çok güzeldi. Detroit benim kariyerimin başladığı yer. Benim bir çok şey öğrendiğim yer. Orada o zamanlar bana yardım eden ve destek veren çok sayıda insan var. Oyuncuların çoğu halen dostum. Onlara karşı oynamak çok güzel. Ancak onlar çok , çok iyi bir takım. Son zamanlarda da çok iyi basketbol oyunuyorlardı ve ona göre sonuçlar alıyorlardı. Bu maçta geri düştük, ama havlu atmadık. Bir gece önce çok kötü oynamıştık. İki maç art arda kaybetmek istemedik." dedi.
Eski takımına karşı sekizinci maçında yedinci kez takımının galip geldiğini hatırlattığımızda ise, Milli yıldızımız "Biz zoru seviyoruz. Bu sezonda mesela çok iyi takımlara karşı çok iyi oynuyoruz. Bilmiyorum belki favori gösterilmek bize yaramıyor. Pistons çok doğru ve çok kaliteli basketbol oynayan bir ekip. Bu sebepten böyle ekiplere karşı savaşmaya hazır olmazsan seni utandırırlar." dedi.