![]() |
| | #1 (permalink) |
| Admin'in Kuzeni ![]() ![]() | Hayal kırıklıklarıyla dolu bir sezon geçiren ve bu arada Shaquille O'Neal takasıyla Shawn Marion ve Marcus Banks 'ı alan Miami Heat, Chicago Bulls deplasmanında da umduğunu bulamadı.Kirk Hinrich 'in 24 sayısı, Joe Smith 'in 19 sayı, 11 ribauntluk performansı ile Chicago Bulls, Miami Heat 'i 99-92 yendi. Andres Nocioni 'nin 18 sayısı ve 2 yıllık guard Thabo Sefolosha 17 sayı, 12 ribaunt ile galibiyete katkı yaptı. Aşil tendonundan sakat Luol Deng, dirseğinde sakatlığı bulunan Ben Gordon ve ailesinden bir ölüm olayı yaşanan Ben Wallace 'dan yoksun olan Chicago Bulls'a karşı 23 top kaybeden Miami Heat cephesinde Dwyane Wade 30 sayı, 7 ribaunt, 7 asistle mücadele ederken Shawn Marion 23 sayı üretti. Böylece Miami Heat son 25 maçında 24.yenilgisini alırken mağlubiyetler serisi de 9 maça çıktı. Miami Heat ayrıca arka arkaya 11.deplasman maçından da eli boş ayrıldı. 2 sene önce NBA'de şampiyonluğa ulaşan Heat, All-Star arası öncesinde, sadece 9 galibiyeti bulunuyor
__________________ ah fındığım fındığım, dallarına konduğum, vermedi seni bana, sakalını yolduğum... Modifiye Araçlarını Tek Başlıkta Görmek İçin Tıkla Tüm Komik Resimleri Tek Başlıkta Görün MuMİ@sanalkampus.org eminyazgan@hotmail.c om |
| | |
![]() |
| Tags |
| 24 yenilgi, miami, nba |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |