![]() |
| | #1 (permalink) |
| Ne Kadar YAsanılabirse O kadar YAsıyorum .... Karanlıklar ülkesinde daha ne kadar solacak temiz ruhun Daha ne kadar eriyecek kanatların Ne kadar uzaktayım sana Ne kadar Dokunabiliyorum ruhuna ,acına Gözyaslarını ne kadar silebiliyorum Bana Hayat ı sorma artık Bu Şekilde ne kadar yasanılabilirse O kadar yasıyorum .... yagmurlar içime içime yagardı seni tanımadan önce, gözlerim yaslı bakardım gökyüzüne ve var gücümle gülümlerdim karanlık gökyüzüne... bulutlar acımı paylaşırdı, kalbimdeki debdede sirayet ederdi yüreklerine, ıslatırlardı bütün kainatı benim için hiç durmadan kanayan yaram için, yarım kalan sevdalarım için aglardı gökyüzü...simdi neden bu gözyasları neye akıyorlar,,,dısarda kanasıya yağmur içime yağmıyor artık dokunamıyor bir nebze ruhuma ..Söndürmüyor artık yağmurlar fırtınalar yangınımı , daha da kül oluyorum.. yıldız gitti diye aglıyoruz bulatlarla...ayla beraber gece doğamamak güneşin tek hüznü...Sonbahar odama odama geliyor..kapılar titriyor avizeler titriyor ben titriyorum...kabusla rım sıra sıra dizildiler gözlerimin önüne sen gelmedin ama gelemedin...
__________________ HerKeS Düşman Herkes Riyakar Bir Tek SEn kaLdın yanıMda..... ![]() Hani GÖrmek İSterya GÖzlerİn Bir SAniye icin Canını VEriRsin ÖlürkEn biLE yanımdA Ol SEvDİğim CenNNEt Bile CEkilmez SEnsİz | |
| | |