![]() |
| | #1 (permalink) |
| Sölesene beni kaç harfle sewdin? Sölesene beni kaç harfle sewdin? Hani anlat desem içindeki sewgiyi; ilk kelimenden sonra kaç dakika sürer? Zamanı ellerimle yakasından tutup hawaya kaldırsam ne kadar anlatırdın? Hadi anlatsana beni kaç harf sewdin? Oyuna mı geldin sewgili? Kandırdım seni az önce.. ßana olan sewgin kaç harf diye sordum, sende bana anlatmaya başladın... Cümlelerle kelimeleri süsleyerek anlatmak yeterli oldu. Demek sadece '' SENİ SEWİYORUM '' da özetim.. Oysa bana yaşadığımızı sandığım bu büyük aşkı tarif edememen lazımdı.. Ağzından hiç bir kelime çıkmamalıydı.. Düğümlenmeliydi ses tellerin, ellerin titremeli, awuçların terlemeliydi.. ßocalamalıydın... Her anlatmaya kalktığında saçmalayıp, örneklerle izah etmeye çalışmalıydın... ßaşaramamalıydın... Anlamını bilecek kadar bir aşk bize yakışmazdı oysa.. ßak sokaklara hep onlarla dolu. €llerinden tutabildiğin bir aşk bu sendeki.. ßana olan sewgini özetleyememeliydin sewgili. Özetlenecek bir aşk sadece kitaplara konu... Yazılabilecek kadar basit bir aşkı, ben bir damla gözyaşıyla anlatırdım sana... ßana benim sorumu sorma sewgili.. '' Peki sen anlat o zaman. '' deme bana..! ßeni sadece 16 harf sewen birisine ben ne anlatayım?..
__________________ aŞkı Dövmék Lazım kaLbé téRbiyéSizLik Ettiğindé'..![]() SEWMİYORUM KENDİMİ SEWMEM BEN ÖYLE HERKESİN SEWDİĞİ ŞEYLERİ | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Süper Üye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: Kayseri Yaş: 17
Rep Gücü : 611 Rep Puanı : 60646 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Sölesene beni kaç harfle sewdin? çok gzl bi yazı ama ben son cümleyui anlmadım ![]() ßeni sadece 16 harf sewen birisine ben ne anlatayım?..
__________________ ..ayRıLmak koLay, unutmaK zoRmuş meğer, haLa yanımdaSın sanki, hiç gitmiyorSun, git artık, yakamı bırak..! ------------------------------------------ ●●● αşкıм∂ıη αмα şiм∂i ηєƒяєтiмѕiη...!●●● ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: fethiye
Rep Gücü : 2224 Rep Puanı : 220943 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Sölesene beni kaç harfle sewdin? sevmesini bilmeyenlere aşk nedir anlamayanlara ne anlatsın hak etmeyenlere helal osun kardeşim çok güzeldi
__________________ ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| solesene beni kac |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |