![]() |
| | #1 (permalink) |
| Moderator ![]() ![]() ![]() | yürekten olsun Arkadaşlığın büyüsünü tadanlardanım Dostluğun kavramını yaşayanlardanım Bir söz söyle bana taaa uzaklardan İçten olsun. dostça bir selam gönder bana Arkadaşça, Yürekten olsun. Atma içine üzüntülerini Tatma kederli saatleri Paylaş kardeşçe mutlu sevgileri Düşünme, Ardına bırak üzüntülerini Gel arkadaşım Birlikte atalım kederli düşünceleri Dünya değmez hiç bir üzüntüye Kapıl git yepyeni sevgilere İnandır dünyanın sevgi dolu olduğuna Evrende saygının var olduğuna Çocuk gibi, saf, temiz, tertemiz Yüreğinin bir köşesinde Yer var mı bana da? Canımı verirdim o yürek için. Arkadaşça, sevgiyle, dostça Bir selam gönder bana Ama ne olur yürekten olsun YÜREKTEN OLSUN
__________________ aŞkı Dövmék Lazım kaLbé téRbiyéSizLik Ettiğindé'..![]() ![]() SEWMİYORUM KENDİMİ SEWMEM BEN ÖYLE HERKESİN SEWDİĞİ ŞEYLERİ |
| | |
![]() |
| Tags |
| olsun, yurekten |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |