![]() |
| | #8 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü : 4836 Rep Puanı : 477348 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: HaDi AşKıNızı KÜKREYİN!
:D bizi seweni sewiyoz işte
__________________ ' ![]() ....DüŞ''düŞLEr£.... KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ιℓєтιşιм мαιℓι: | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #9 (permalink) | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Nerden: €ski$eHiя
Rep Gücü : 4538 Rep Puanı : 451883 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: HaDi AşKıNızı KÜKREYİN!
diyene bak sen![]() Konu GöKKuBBe tarafından (15.01.08 Saat 11:26 PM ) değiştirilmiştir.. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | |
| | #10 (permalink) |
| Yasaklı Üye... Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: Bir kusun kanatlarinda multeciyi Yaş: 22
Rep Gücü : 0 Rep Puanı : 19804 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: HaDi AşKıNızı KÜKREYİN! Bir adam dusundu durdu yuregi kederle doldu yanina bir Kus konunca dusunu bir an unutmustu bilmeden bir aska dustu yeniden sevmem demisti yuregi kanatlaninca sozunu Bir an unutmustu sen ben icinde cumle alem disinda sen Ben bicimde iyi ki varsin yanimda kac sefer delindi Gonlu icine kapandi durdu yarilan yurek olunca yeniden bir Aska dusmustu /... düş bitti ama ben hala seni seviyorum.... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| askinizi kukreyin |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |