![]() |
| | #12 (permalink) |
| Yasaklı Üye... ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Rep Gücü : 0 Rep Puanı : 46262 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: HaDi AşKıNızı KÜKREYİN! kükremesek olmazmı... hani daha sakin daha sindire sindire ... dalgaların her sahilden çekilişnde usul usul alttan alıp götürdüğü kumlar gibi... milyonların aynı anda sessiz sonsuz maviye gitmesi... birbirine karşımış arapsaçı adlandıramadığım duyguların arasında masum şeytanı oyanayan aşk nasılda kaplıyor yüreğimi ellerimi aklımı zamanımı hayatımı ... O kadar tatlı saldırıyorki giderek bırakıyorum kendimi ona tabularım yıkılıyor üşeniyor gururum karşında... Çocuksu bir saflıkla yansıyo gözlerime saklamaya çalıştığım kelimelerime... İsYaN_HeR_YeRDe |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: NİE SORDUN BISEMİ GELCEN :)
Rep Gücü : 3701 Rep Puanı : 368376 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: HaDi AşKıNızı KÜKREYİN! seworummmmmmmmmmmmmm ![]() seworummmmmmmmmmmmmm mm ![]() beni seweni ben çok ama çookkk seworum ![]() sefiorum ulennnnnnnnnnnnnnnnn ![]() ii kükredim dimi ama baksanıza kampüs sallandı
__________________ aŞkı Dövmék Lazım kaLbé téRbiyéSizLik Ettiğindé'..![]() SEWMİYORUM KENDİMİ SEWMEM BEN ÖYLE HERKESİN SEWDİĞİ ŞEYLERİ |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: fethiye
Rep Gücü : 2223 Rep Puanı : 220943 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: HaDi AşKıNızı KÜKREYİN! mühim olan nedir biliyormusunuz sizi sevmeyenide sevmelisiniz ben aşkım ve sevgim için ne mücadele verdim bir ben bir allah biliyor ölümlerden döndüm ama asla sevdiğim insandan vazgeçmedim vazgeçememde zaten çünküüüüü ben eşimi çok ama çok seviyorum öyle böyle değil çok seviyorum sevgimi nasıl dile getirebilirim onuda bilemiyorum okadar çok yüreğimde sevgisi benim için önce ben yok yalnızca yalnızca eşim var birde kızım tabiii ama
__________________ ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| askinizi kukreyin |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |