![]() |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye | Yalnizlik...benim En Vefali Yarim... En Sadik Yar yalnizlik Ve De En Korkunç Iç Kirikliği... En Derinlerde Hissedersin.eğer Uzun Süreli Yaşamadiysan Yalnizliğinla,intiha ri En Uçlarda Yaşarsin.yenisin Daha ;sağa Sola Saldiracaksin Belki De.belki De Sadik Yarin Yalnizlikla Yaşamayi öğreneceksin.yaşam Tarzin Haline Getireceksin.uyuyaca ksin Sarilacaksin Ona.sabah Uyandiğinda Göreceksinki Gene Koynunda.içten Içe Hissedeksin Hiç Kimsesiz.ne Kötüdür Ki Paylaşamazsin.ilk Başta çok Yakinindaki Birinin Davranişlarina Kizarsin...sonra "içimde Bulunduğum çözümsüzlükten Daha Kötü Ne Olabilirki"lerle Düşünmeye Büyütmeye Yeşertmeye Başlarsin.herşey Bulaniklaşir.yaşam Da.bu Olmayacaksa Niçin şöyle Yapayim,bu Olmuyorsa Neden Bunu Yapiyorum Deyip Ertelersin Anlik Saydiğin Ama Dünyalara Yillara Asirlara Siğmayacak Olan Mutluluklarini.ertel ersin Yaşami.yaşam Saydiğin Bir çift Gözbebeğini.sevgisiz lik Sezersin(belki De Yanliş Sezinlenişsindir Ama Ne Farkeder Bugün Değilse Yarin.çözümse o Hep Yaninda Olmalidir.)ve Bunu Görmektense Yalnizliğimla Aldatirim Diye Düşünürsün...sonra Bir Sabah Gene Vefali Yarin Yalnizlik Koynunda Karninda Bir Aci Burkulmayla Uyanirsin.şarkilar Sana Mutluluktan Başka Tüm Hüzünleri Tattirir...anlami Olan Herşey Anlamini Yitirmiştir...dün Yüreğini Avucunda Sunacakken Onun Ellerine Bugün Bir Bakmişsin Yüreğin Onun Avuçlarinda... Konu becura tarafından (10.05.07 Saat 06:12 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Kullanıcı No: 3837 Yaş: 24 Nerden: istanbul
Ettiği Teşekkür: 0 3 Mesajına 3 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 57324 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Yalnizlik...benim En Vefali Yarim... Hem en vefalı hem en arsız dostumuzdur yalnızlık fçağırırs ın hemen gelir.gönderirsin gitmez..(konu alakasız bi yere açılmış yalnız becuracım aşk sevgi bölümünde yazarsın bi daha kine ) |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Kullanıcı No: 3837 Yaş: 24 Nerden: istanbul
Ettiği Teşekkür: 0 3 Mesajına 3 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 57324 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Yalnizlik...benim En Vefali Yarim... Forumun ana sayfasına gir orda konularda bulabilirsin becuracım |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 1 Nerden: Diyarbakır
Ettiği Teşekkür: 226 164 Mesajına 369 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 724564 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Yalnizlik...benim En Vefali Yarim... Konu ilgili yere taşındı, divx bölümü hakkaten alakasız olmuş!... |
| | |
![]() |
| Tags |
| yalnizlikbenim, vefali, yarim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |