![]() |
| | #1 (permalink) |
| Ayrılık mevsimi geldimi Yine,sensiz,gelen,ba harda,açan,güllere baka durdum,koparamadim,, yokluğunun,bu,ilk mevsiminde,filizlene n,çiçekler,soluk,ren ksiz,bir türlü rengini alamadi.. aciyor,gonlum,yaniyo r,gonlum,neden,neden ,hala,seni ,unutamadim….yokluk, bumudur,sevgili aynaya baktigim yuzun mutsuzluğumu,yoksa,y ansiyan,gunesin,golg esimi…. kanadi,kirik yaralı bir,kus gibiyim,uçamiyor gonlum,gulemiyor,mut luluklar,uzak gibi,bumudur sevmek,boş bir odada ağlamakmidir … Baktigim,yerlerde,va rliğın hayelerimde,sana,tut sak düşlerim,birakmiyor, yakamı anla beni Sozlerimin,biliyorum ki,telafisi yok,yanlişlarında bir doğrusu yok. olabilme ihtimali bile bir ihtimalsizlikse ne yapabilirim elden ne gelirki simdi,yokluklarda,ka ybolmus gibiyim,bilmiyorum nerdeyim aklim hala sende nedendir onuda bilmem…. ozlem,hasret,kokan kelimelerin sonuna yaklasiyorum,geceler i sensiz,geçemeyen zamani,boş odamda ağlayan,bir yuzun duvara,yansimasini dusunuyorum….. son sozlerimdir,bir ayrilik mevsiminde,agir basiyor duygularim,yazarken, uzuluyorum kelimelerimin anlami cok. artik susuyorum sevgili …. !!!!yorgunum!!!!!! hoscakal:….
__________________ aŞkı Dövmék Lazım kaLbé téRbiyéSizLik Ettiğindé'..![]() SEWMİYORUM KENDİMİ SEWMEM BEN ÖYLE HERKESİN SEWDİĞİ ŞEYLERİ | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Süper Üye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: Kayseri Yaş: 17
Rep Gücü : 611 Rep Puanı : 60646 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Ayrılık mevsimi geldimi gzl olmuşta yazıyı düzenlesen eksik çıkmış hatalı yazılmış biyerler..
__________________ ..ayRıLmak koLay, unutmaK zoRmuş meğer, haLa yanımdaSın sanki, hiç gitmiyorSun, git artık, yakamı bırak..! ------------------------------------------ ●●● αşкıм∂ıη αмα şiм∂i ηєƒяєтiмѕiη...!●●● ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| ayrilik mevsimi geldimi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |