![]() |
| | #1 (permalink) |
| Yasaklı Üye... ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: almanya Yaş: 18
Rep Gücü: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Kime baksam baştan başa sen.. ![]() ![]() ![]() yaşamak telaşındadır yürek, uyumalara vakitsiz kalır. kime baksam baştan başa sen, adının bir harfi aklımı alır. susmalarındadır en güzel imge, yoksan tenim öksüz sayılır. gölgende yaşattığım her bir renge, burcu burcu kokun yayılır. sebepsiz değilsindir bilirim, çakılıp kaldığın notalar bensiz. başın döndüren bir rayihadır an, senden gerisi boş gerisi densiz. kahırlarda vurulur sabah sancıları, sensiz akşamlar bir yudum hüzün. işlenen en güzel günahsın sen, hep bir adım önümdedir sözün. bilirim saklarsın bir tel saçım, her gece uyumadan öpüp okşadığın. kırılmış olsa da kolun kanadın, hep bir ümidin vardır bana sakladığın. sözüme işledim sözünü unutma sakın, sana söylediğim gibi belki üç ay, belki üç aydan da yakın. bana olan sevdandan hiç şüphem yok, ben senin bu sabrına hayranım.... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Admin'in Kuzeni ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: çankaya
Rep Gücü: 2224 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Kime Baksam Baştan Başa Sen emeğine sağlık ama tags bölümüne konuyla alakalı kelimeler yazalım
__________________ ah fındığım fındığım, dallarına konduğum, vermedi seni bana, sakalını yolduğum... Modifiye Araçlarını Tek Başlıkta Görmek İçin Tıkla Tüm Komik Resimleri Tek Başlıkta Görün MuMİ@sanalkampus.org eminyazgan@hotmail.c om |
| | |