![]() |
| | #1 (permalink) |
| Süper Üye ![]() | S erin esen rüzgar yaprakları okşuyordu hafiften İ lkbahar sabahında bakınıyordum avluya öylece B alkonuma uzanan ağacın yeni tomurcuklanacak uçları içimde mutluluk büyütüyordu E llerimi uzattım göğe dokundu ellerim L ayık olmadığım kadar mavilik dolduruldu gönlüme ------------------------------------------------------------- S erin esen rüzgarla birlikte sen kapımı çaldın İ çim içime sığmazken geldiğini görmedim bile B ekliyordum oysa seni , havada ki ılıklığı farkedemedi tenim E llerimi uzattım sana değdi elim L ayık olmadığım kadar aşkı doldurdun kalbime... içimden geldi valla
__________________ ..ayRıLmak koLay, unutmaK zoRmuş meğer, haLa yanımdaSın sanki, hiç gitmiyorSun, git artık, yakamı bırak..! ------------------------------------------ ●●● αşкıм∂ıη αмα şiм∂i ηєƒяєтiмѕiη...!●●● ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Süper Üye ![]() Join Date: Jan 2008 Kullanıcı No: 24192 Age: 17
: 0 Rep Puanı : 62646 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Aşkıma.. inşallah duyar ..
__________________ ..ayRıLmak koLay, unutmaK zoRmuş meğer, haLa yanımdaSın sanki, hiç gitmiyorSun, git artık, yakamı bırak..! ------------------------------------------ ●●● αşкıм∂ıη αмα şiм∂i ηєƒяєтiмѕiη...!●●● ![]() |
| | |
![]() |
| Tags |
| askima |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |