![]() |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() | hala seni arıyorum... sorma bana neredeyim, iki dağ bir deredeyim, oşehirde, o yerdeyim hala seni arıyorum kimdir bahçemizi deren? soruyorum yokmuş gören, nerde ilin, nerde yören? hala seni arıyorum düştüğümüz hallar varya, konduğumuz dallar varya, geçtiğimiz yollar varya, hala seni arıyorum baharımız güze döndü, dağlarımız düze döndü, yüreğimiz köze döndü, hala seni arıyorum.
__________________ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Süper Üye ![]() Join Date: Jan 2008 Kullanıcı No: 24192 Age: 17
: 0 Rep Puanı : 62646 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: hala seni arıyorum... çok anlamlı bi şiir sağol (
__________________ ..ayRıLmak koLay, unutmaK zoRmuş meğer, haLa yanımdaSın sanki, hiç gitmiyorSun, git artık, yakamı bırak..! ------------------------------------------ ●●● αşкıм∂ıη αмα şiм∂i ηєƒяєтiмѕiη...!●●● ![]() |
| | |
![]() |
| Tags |
| hala seni ariyorum |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |