![]() |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() | gözyaşlarına inat.. Tüm acılara inat Güneşe köprü kurdum Islak gözbebeklerini yüreğimde kurutmak için Yıldızlara merdiven uzattım Karanlık gecende gözlerinde umut olmak için Yel değirmeni oldum sisli sabahlarda Acılarını yüreğimde öğütüp gülüşlerini görmek için. Söz verdik yarınımıza, yenilmemeliydik katmerleşmiş acılarımıza Kalbimizde gözyaşı ve keder olmuş müptela Nasırlanmış yarınlarımız sanki ezayla cefa İstemem onca sırtımda yük varken neşeyle sefa Bin derdime bir gülüşün yeter oysa. Hadi aç gözlerini hasta yatağında Söz vermiştin bana ve hatırlasana Ben toprak sen ise sevda tohumu Yarınlarımıza ektik ölümsüz sevdayı ve umudu Pes etmeyecektin sinsi acılarımıza Zincirleri kırıp Güneşli sabahlarda elele koşacaktık yarınlarımıza Senle ben çok şey istemedik oysa Geçmişteki acılarımızı kalbimizde unutmak Gözyaşlarına inat delice sevdayı yaşamak. Ağlama sen sevdiceğim; Ben yaşadığın ve yaşayacağın tüm acıları Kıl çuvallarına yükleyip geceden sabaha Sırtımda taşıyıp Güneşli sabahlarda avuçlarımda umutlar bıraktım yatağına Tüm acılara inat Yaşayacağımız güzel yarınlarımız varken Beni sevdanın yetimliğini yaşatma Hadi; aç gözlerini Tut ellerimi delice sarıl bana... Gözyaşlarına inat Küçük mutluluklarında sev beni. Gün olur Biter tüm dizeler, Silinir senli ve sensiz tüm satırlar. Sevda çiçeği solgun. Sarmış tüm odayı sigara kokusu... Elimde düşeyazan bir kadeh. Damlalar halinde dökülür Gözyaşlarımla yarışan içkim her seferinde. Dudaklarımda bir tebessüm. Gözlerim nemli bakışlarda kayıp... İsmin bir acı gibi ani ve geçici Saplanır o an yüreğime. Susarım. Sevgimi hep aynı özlemle hatırlar Ama seni yok sayarım. Dışarıda en soğuğundan bir kasım gecesi, Odada “November Rain” ile dolu bir esinti... Yağmur dışarıda sensizliğe yağarken İsmin sadece bir silüet Aynı sendeki ben gibi.... Kalkarım o vakit ayağa. Sımsıkı sarılırım kalbime... Dudaklarımda artık ismin yok, Sevgim ise her daim “Sen”. Dudaklarımdan dökülürcesine bir telaş, Hüzünlü titreyen bedenim Hislerimin son haykırışı ile deli Kabullendiğim doğrularım. Evet! Kendime yani sadece bana ait Tesellim, Hislerim, Kalbim, Ve son dileğim Gün gelir sen de anlarsın; Acıtma kendini..... Acımasız Hayat ne güzel şey karşı kıydan bakıp hayatın acımasızlığını görmek her baharda gece gündüz yağan yağmurun pencereye vuran sesini duyabilmek gökyüzündeki sayısız yıldızın ahenkli dansını izleyemek gecenin karanlığında boş sokaklarda dolaşabilmek hayatın acımasızlığını görmek ...
__________________ Sen dudağımdan apar topar dökülen sözlere virgül koymaya çalışırken, ben ettiğin cümleleri noktalıyordum. [SanaLkampus Hatıra Defteri] |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Kullanıcı No: 2759 Nerden: deniz kenarında....
Ettiği Teşekkür: 48 20 Mesajına 37 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 43367 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: gözyaşlarına inat.. cok güzel bunlar yaaa bunları sen mi yazıyorsun yoksa alıntımı merak ettim bir kac siirini daha okudum onlarda cok güzeldi merak etiim de...
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Kullanıcı No: 1641 Nerden: €ski$eHiя
Ettiği Teşekkür: 4 15 Mesajına 41 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 381273 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: gözyaşlarına inat.. yok ya bi sene oturup düşünsemböle bişi yazamam ben yeteneğim yok hiç
__________________ Sen dudağımdan apar topar dökülen sözlere virgül koymaya çalışırken, ben ettiğin cümleleri noktalıyordum. [SanaLkampus Hatıra Defteri] |
| | |
![]() |
| Tags |
| gozyaslarina inat |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |