![]() |
| | #1 (permalink) |
| Admin'in Kuzeni ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: çankaya
Rep Gücü: 2224 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gittin...Yanlızlığım Kaldı GİTTİN YANLIZLIĞIMLA BAŞBAŞA KALDIM SENİ DÜŞÜNÜYORUM.. DÜŞÜNDÜKÇE ÇOĞALIYORUM SENSİZLİĞİMDE SENİNLE YANLIZLIĞIM YANIMDA KİMSELERİN OLMADIĞINDAN DEĞİL.. BEN SENSİZKEN YANLIZIM SEVDİĞİM BERABERKEN DELİCE DÜŞLERİMİZ.... ANLAMSIZ AMA BİZİM OLAN HAYELLERİMİZ VARDI BİRDE, EN ÇOK VAKİT GEÇİRMEKTEN HOŞLANDIĞIMIZ YERLERİMİZ BAK AĞLIYORUM SENSİZ.. DOST ELİNLE SİLSENE GÖZYAŞLARIMI.. NERDESİN BEKLİYORUM HER ZAMAN GÖZÜMÜZDEN AKAN YAŞLAR,, DELİCESİNE SIRILSIKLAM DOLAŞTIĞIMIZ SOKAKLARDA, GÖZLERİMİZDEN SÜZÜLEN YAĞMURLAR OLSUN DERDİN GÖZYAŞLARIMLA BERABER SENSİZ DÜNYAMIDA KURUTALI ÇOK OLDU SENSİZKEN FIRTINALAR İÇİNDE SÜRÜKLENİYORUM.. GEL KURTAR BENİ... BEKLİYORUM SEN GİTTİKTEN SONRA HİÇ BİRŞEY AYNISI GİBİ OLMADI Deli bir yağmur olsam seni yağdığım yerler kadar severdim Deli bir rüzgar olsam seni estiğim yerler kadar severdim. Ama ben sadece deliyim ve seni aldığım her nefes kadar çok seviyorum.
__________________ ah fındığım fındığım, dallarına konduğum, vermedi seni bana, sakalını yolduğum... Modifiye Araçlarını Tek Başlıkta Görmek İçin Tıkla Tüm Komik Resimleri Tek Başlıkta Görün MuMİ@sanalkampus.org eminyazgan@hotmail.c om |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Rep Gücü: 3173 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Gittin...Yanlızlığım Kaldı güzel olmuş sağolasın
__________________ imza yerine parmak bassam olmazmı İletişim Mail & Msn : azrailangel@sanalkam pus.org |
| | |
| | #3 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü: 4147 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Gittin...Yanlızlığım Kaldı bugün modumuzu hüzüne bağlıosun mumiiiiiii..
__________________ ' KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
![]() |
| Tags |
| gittin yanlizligim kaldi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |