![]() |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() | beni karanlıkta yalnız bıraktın ve bir sahtekar gibi bana acı verdin konusmaya gerek yok acıklama yapmak için yorulma hiç bir sey tekrar aynı olmıyacak ve askımız hibir zaman yeniden canlanmıyacak bana pişmanlıklardan bahsetme bir daha asla ruhumu oksayamıyacaksın ve asla kalbimin derinliklerine inemeyaceksin isyanlarını duymak istemiyorum artık cok geç sana kızgınım AŞKIMM, ölümü hissediyorum derince ve anlıyorum herseyin sonunda yalan oldugunu ruhum ve kalbimle savasıyorum senden kurtulamak için savasıyorumm..... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Join Date: Sep 2006 Kullanıcı No: 89 Age: 22
: 32 Rep Puanı : 296217 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: beni karanlıkta yalnız bıraktın... Şiir güzel belli aşık aşkını cok üzmüş :S
__________________ ____________________ _______________ ![]() l MSN: daoisart@sanalkampus .org --------------------------------------------- |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Join Date: Oct 2006 Kullanıcı No: 653 Age: 17
: 0 Rep Puanı : 181129 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: beni karanlıkta yalnız bıraktın... evt şiir güzelmiş ama kötü son
__________________ HerKeS Düşman Herkes Riyakar Bir Tek SEn kaLdın yanıMda..... ![]() Hani GÖrmek İSterya GÖzlerİn Bir SAniye icin Canını VEriRsin ÖlürkEn biLE yanımdA Ol SEvDİğim CenNNEt Bile CEkilmez SEnsİz |
| | |
![]() |
| Tags |
| beni yalniz biraktinn |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |