![]() |
| | #1 (permalink) |
| Kara bir defter var elime, rengini açmaya çalışıyorum . Onayladığım birşey yok senden gelen, Çare/siz/likten, kabul ediyorum... Anlamaya gayret etmeksizin anlamsız deyip geçişler, Dinlemeye gayret etmeksizin kulaklarını tıkayışlar, Bakmaya gayret etmeksizin görmeyişler, Sorular... Sorular... Cevap vermeyişler/Susuşlar... Sağır mısın? Kör müsün? Lâl misin? Kara bir defter var elime, rengini açmaya çalışıyorum . Onayladığım birşey yok senden gelen, Sen/Siz/likten kabul ediyorum... Sevmeye gayret etmeksizin, nefrete bürünüş, Paylaşmaya gayret etmeksizin, hücrelere yöneliş, Sarılmaya gayret etmeksizin, yalnız nöbetler. Karalar...Karalar... "Akla" desem/Susuşlar... Kara bir defter var elime, rengini açmaya çalışıyorum . Onayladığım birşey yok senden gelen, Parçalarımı toplamaya çalışıyorum... Aynı ayın altında parçalanışlar, Aynı toprak üstünde tek sıra adımlar, Ayrı yüreklerde birbirinden kopuşlar. Karanlık gece/Dermansızlık/Susuşlar...
__________________ ...Barbie değiL,Harbi'yim... | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Mega Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: tavan arasında Yaş: 23
Rep Gücü : 1111 Rep Puanı : 110310 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Kara ßir defter güzel bi şey yazmışında o harfleri doğru düzgün yazsaydında şöğle rahatca bi okuyabilseydik arapca bilen bi arkadaş buldumda anca çözdümm şaka tabiikiii ![]() ![]() yüregine sağlık ![]() saygılar |
| | |
| | #4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| Mega Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: tavan arasında Yaş: 23
Rep Gücü : 1111 Rep Puanı : 110310 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Kara ßir defter
hem ağlamanada gerek yokk göz yaşalarını daha değerli şeyler için sakla ![]() saygılar | |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| caresizlik |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |