![]() |
| | #1 (permalink) |
| düşler vurulunca düşerler mi Kan dışımıza, gözyaşı içimize akar demiştin. Korkmuştum sözlerinden, yere göğe koymak istememiştim. Sen inatla söylemiştin, durmadan, ağlamalarıma aldırmadan. Şimdi sana bir cevabım var işte... Gözyaşıdeğilkandıriç imizeakan..Damladaml adüşerruhu muza... Şıp.. Şıp... Şıp.... Oyuklarını görmüyor musun? Dışarı akması nedendir zannediyorsun? Delip içimizi, içimizden içre yol bulup gitmesi... Yahu bu şiirleri kim için yazmış bu şairler... alıştım.../yalan.../uzat.../ düş... düş.../tüm düş.../ kün.... düş.../sen düş.../mem... düş.../tü.../vurul.../du.../ düş...tü/ gurul....tu düşler vurulunca Kan dışımıza, gözyaşı içimize akar demiştin. Korkmuştum sözlerinden, yere göğe koymak istememiştim. Sen inatla söylemiştin, durmadan, ağlamalarıma aldırmadan. Şimdi sana bir cevabım var işte... Gözyaşıdeğilkandıriç imizeakan..Damladaml adüşerruhu muza... Şıp.. Şıp... Şıp.... Oyuklarını görmüyor musun? Dışarı akması nedendir zannediyorsun? Delip içimizi, içimizden içre yol bulup gitmesi... Yahu bu şiirleri kim için yazmış bu şairler... alıştım.../yalan.../uzat.../ düş... düş.../tüm düş.../ kün.... düş.../sen düş.../mem... düş.../tü.../vurul.../du.../ düş...tü/ gurul....tu düşler vurulunca düşer... Mi...?? düşer... Mi...??
__________________ yeter sevgilim yeter merhamet yokmu sende bıktım usandım artık derman kalmadı bende.... | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: Burda =) Yaş: 17
Rep Gücü : 1856 Rep Puanı : 183454 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: düşler vurulunca düşerler mi düşler vurulunca düşer mi bence düşmez yha nereye düşüyo nie düşüyo ![]() siir cok güzelmiş anjanbuman mıydı neydi yha yeni öğrenmiştik... sıp sıp sıp falan oydu galiba tesekkr edioruz devamını dilioruz
__________________ HerKeS Düşman Herkes Riyakar Bir Tek SEn kaLdın yanıMda..... ![]() Hani GÖrmek İSterya GÖzlerİn Bir SAniye icin Canını VEriRsin ÖlürkEn biLE yanımdA Ol SEvDİğim CenNNEt Bile CEkilmez SEnsİz |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: NİE SORDUN BISEMİ GELCEN :)
Rep Gücü : 3701 Rep Puanı : 368376 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: düşler vurulunca düşerler mi ŞIP ŞIP ŞIPPPPPP ![]() EMEGINE SAĞLIK KANKAMMMMMMM
__________________ aŞkı Dövmék Lazım kaLbé téRbiyéSizLik Ettiğindé'..![]() SEWMİYORUM KENDİMİ SEWMEM BEN ÖYLE HERKESİN SEWDİĞİ ŞEYLERİ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Süper Üye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: Kayseri Yaş: 17
Rep Gücü : 611 Rep Puanı : 60646 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: düşler vurulunca düşerler mi çok gzl sözler sağol
__________________ ..ayRıLmak koLay, unutmaK zoRmuş meğer, haLa yanımdaSın sanki, hiç gitmiyorSun, git artık, yakamı bırak..! ------------------------------------------ ●●● αşкıм∂ıη αмα şiм∂i ηєƒяєтiмѕiη...!●●● ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| dusler vurulunca duserler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |