![]() |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: Burda =) Yaş: 17
Rep Gücü: 1832 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şiirler hep sana... Varken doymadigim, yokluguna dayanamadigimsin.. Siirler hep sana Maviler otesindeki, guzel gozlu sevdigim.. Sen, benim hayatimin bir parcasi, bana sunulmus en buyuk odul, yagmurdan sonra ki gokkusagim, okyanuslarin en derin yerinde ki, alisilmadik gunes isigimsin.. Dunyanin obur ucunda ama, bir kirpik boyunda, uzagim sana.. Su an soluk aliyorsam, kalbim atiyorsa, hayat bu kadar guzel, etrafta kelebekler ucusuyorsa.. Bil ki sebebi sensin.. Iyi ki ; yuregime yakin, duslerime menevis mavi, ruhuma essin.. Iyi ki varsin.. Herseyimsin.. alıntııııııı |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Nerden: €ski$eHiя
Rep Gücü: 3765 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: şiirler hep sana... Iyi ki ; yuregime yakin, duslerime menevis mavi, ruhuma essin.. Iyi ki varsin..
__________________ Sen dudağımdan apar topar dökülen sözlere virgül koymaya çalışırken, ben ettiğin cümleleri noktalıyordum. [SanaLkampus Hatıra Defteri] |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Oct 2007
Rep Gücü: 15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: şiirler hep sana... Bazen uzun uzun tanımdan geçerdin awuçlarımdaki telaşlardan habersiz... Kır düğünlerindeki çiçeklerin açılışını seyrederdim omuzlarında renk renk... Nefesinde kokusunu duyardım irislerin,papatyalar ın... Evlerin bayram telaşı olurdu yürek atışlarımda... Seni beklerdim tertemiz ve akşamdan ütülenmiş giysilerimle... Seni beklerdim bir gün ömrümün hiç bitmeyen bayramı ol diye... SENİ BEKLERDİM, HER DİZEDE SANA YAZDIĞIM SÖZLERİ BİR KEZ OLSUN SENDEN DUYABİLEYİM DİYE... |
| | |