![]() |
| | #1 (permalink) |
| aşk yaşayanlar içindir ![]() Dönme çünkü vazgeçtim senden.Dönme çünkü seni istemiyorum. Dönme çünkü seni çok seviyorum,gidişlerin e dayanamıyorum. Al artık tüm hoşçakallar senin olsun ![]() Bugece bir yıldız kaydı.Gönlümün gökyüzünden.Bir yıldız kaydı.Beni benliğimden alıp gotüren:Gözümden akan her yaş gibi Bugece sen aktın gözümden.Son sigaramı yaktım adını son kez şarkılarda andım.Aşkı slında yaşayamadım.. ![]() Söz verdim kendime bu gece seni unutuyorum adını bir sigaar üzarine yazdım ve sigarayı içime çektikçe bitirecektim seni yok olacaktın. yavaş yavaş çektim içime seni.....
__________________ yeter sevgilim yeter merhamet yokmu sende bıktım usandım artık derman kalmadı bende.... | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 22
Rep Gücü : 3400 Rep Puanı : 336610 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: aşk yaşayanlar içindir paylaşımlar güzelde aşk sanki hep ızdırapmış gibi :S ..
__________________ ____________________ _______________ ![]() l MSN: daoisart@sanalkampus .org --------------------------------------------- |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Mega Üye ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: pendık
Rep Gücü : 638 Rep Puanı : 62920 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: aşk yaşayanlar içindir aşkın mutlu yanını hiç görmedimm bana göre gerçekten ızdırapp teşekkür ederimm
__________________ yeter sevgilim yeter merhamet yokmu sende bıktım usandım artık derman kalmadı bende.... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Mega Üye ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: pendık
Rep Gücü : 638 Rep Puanı : 62920 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: aşk yaşayanlar içindir aşk karşılıklı oldugu zman güseldir bide bide engeller çıkmadıgı zamann ya karşılıksız aşık oldum yada engeller çıktı güsel yanı bulamadımm daha aşık olmak bana göre degill zatenn vazgeçtimm
__________________ yeter sevgilim yeter merhamet yokmu sende bıktım usandım artık derman kalmadı bende.... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| ask yasayanlar icindir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |