![]() |
| | #1 (permalink) |
| Çok ÖZLEDİMMMMMM Sen özlemeyi bir de bana sor; Gece olunca yalnızlık sarınca bedenimi, Bir el tutsun ellerimi diye beklemeyi, Bana sor severken özlemeyi... Bir ses ararken kulaklarım, Sessizliğin acı çığlıklarını duymayı, Gözlerim seni ararken, Karanlıkta hayalini görmeyi, Sen bana sor kilometrelerce uzaktan sevmeyi... Yüreğimin titremesini, içimin aniden ürpermesini, Şefkatinin eksikliği aklıma gelirken, Hasretimden süzülen birkaç damlayı, Bana sor sensiz ağlamayı... Sen özlemeyi bir de bana sor; Gece olunca yalnızlık sarınca bedenimi, | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: istanbul Yaş: 31
Rep Gücü : 1426 Rep Puanı : 140507 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Çok ÖZLEDİMMMMMM saolasın
__________________ LA İLAHE İLLALLAH "Ey iman edenler! Allah'tan sakınılması gerektiği şekilde sakının ve ancak müslüman olarak ölün." (Al-i îmran: 102) |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Mega Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 23
Rep Gücü : 1792 Rep Puanı : 177999 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Çok ÖZLEDİMMMMMM hasret Yaşayamadiğimiz, Yaşamak Istediğimiz, Geç Kalinmiş Herşeye Duyulan özlem!! Yalnizca Bir Sevgiliye Duyulan Değildir Bahsettiğim Bütün Güzellikler Duyulan Hasrettir çektiğim! Bi Gün Etrafimiza Bakip Sessiz, Kimsesiz Kalmak Istemiyorsak, Insanlara Değer Vermeyi Ve Insanlari Sevmeyi Bilmeliyiz. Dost Eşşiz Hazinedir! Kirarsak Kiriliriz. Seversek Seviliriz. Saygilarimla....
__________________ ![]() YÜREK YANMADIKÇA, GÖZ YAŞARMAZ... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| ozledim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |