![]() |
| | #7 (permalink) |
| Mega Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 23
Rep Gücü : 1792 Rep Puanı : 177999 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Hayat Neydi Anne gerçekten etkileyici ![]() beni aldı götürdü.... ama hayatımız iyi gitmeyince eli öpülesi o mübarek kadınlara sitemimiz nedir??? o istemez mi yavrusu mutlu olsun!!! kimse sevmese, herkes size düşman olsa bile geriye bi o kalmaz mı? onun sevgisini de hiçe sayarsak neyimiz kalırki!! bi gün birisi evladına hakaret etti ve seni doğuracağıma taş doğursaydım dedi. bu ne kadar kötü bi şey. böyle analarda var. o gün annem demiştiki ben evladıma asla böyle bişey diyemem. kızgın olsam bile. hiç bir zaman sizi doğurduğuma pişman olmadım, olamam derdi. canım anam canım babam sizleri özledim galiba...bu sıralar biraz daha duygusallaştım mı ne?? ama şunu biliyorum şayet hayattan bi gün çok şikayet edersem bu benim yüzümdendir asla sana söz söylemem, söyleyemem anam. insan ektiğini biçermiş!!! ben güzellikler verememişsem, hep hüsranla sonuçlanmışsa yaptıklarım kızamam, küsemem kimseye!!! ne kadar zalim olursa ol, hayat!! sana karşı her zaman dimdik burdayım!!!
__________________ ![]() YÜREK YANMADIKÇA, GÖZ YAŞARMAZ... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü : 4836 Rep Puanı : 477348 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Hayat Neydi Anne ![]() çok etkileici yaa off anneeeeee !ben annemin yanına gidiorum birazdan görüşürüs millet ![]()
__________________ ' ![]() ....DüŞ''düŞLEr£.... KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |