![]() |
| | #7 (permalink) |
| ZEMHERİ AYAZI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: abu_hayat Yaş: 25
Rep Gücü : 3834 Rep Puanı : 381234 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: sizin için seçtigim ask ve sevgi resimleri...:) eline sağlık kardes saolasın...
__________________ ![]() kapını çalarsa maziinin eli ne olur bir şişe aç benim için ben hiç ayılamadım gittin gideli sende bir kaç kadeh iç benim için... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Rep Gücü : 72 Rep Puanı : 6750 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: sizin için seçtigim ask ve sevgi resimleri...:) payLaşım için teşekkürLer..
__________________ || ¤ۣۜ..¤ || Mя. уωZzz || ~ ¤ _İstaNbuL_ ¤ ~ || คуรยภ0687|| ¤ۣۜ..¤ || з٨٥٦ ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Rep Gücü : 54 Rep Puanı : 5191 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: sizin için seçtigim ask ve sevgi resimleri...:) emeklerine sağlık sağolasın.
__________________ BU ULUS SİZE MİNNETTAR, HERKES İÇİN OLMASADA.GERÇEK TÜRKLER İÇİN,KANI BEŞ PARA ETMEZ BİR ERMENİ GAZETECİDEN MİLYON KERE DAHA DEĞERLİSİNİZ.BU ÜLKE GERÇEK EVLATLARINA AĞLIYOR... ![]() |
| | |