![]() |
| | #2 (permalink) |
| Admin'in Kuzeni ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: çankaya
Rep Gücü : 2225 Rep Puanı : 219379 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: gitmeliMi?KALmalımı? paylaşım için saol
__________________ ah fındığım fındığım, dallarına konduğum, vermedi seni bana, sakalını yolduğum... Modifiye Araçlarını Tek Başlıkta Görmek İçin Tıkla Tüm Komik Resimleri Tek Başlıkta Görün MuMİ@sanalkampus.org eminyazgan@hotmail.c om |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Süper Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Rep Gücü : 314 Rep Puanı : 30873 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: gitmeliMi?KALmalımı? kalan olmak çooook zor bence gitmeli insan...resimler çok güzel ellerine saglık ![]() ![]()
__________________ Dediler ki hayat güzel eğriyi doğruyu bilenler Dediler ki umut sürer insanları seversen eğer İyiler kazanır kötülükler kazınır dediler Mutlu olmak için mutlu etmek yeter dediler Tekrar gözden geçirdim yalan söylememişler |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: Tribünden !!! Yaş: 18
Rep Gücü : 3428 Rep Puanı : 337716 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: gitmeliMi?KALmalımı? çok güseldi saolasın..
__________________ ' Benim Yüküm mü Çok Ağır Ben mi Acizim ? Bu Kavganın İçinde Yoksa Çok mu Sessizim ? Bak Büyüdü Oğlun Anne Hayalleriyle Yürüdü Bilir Yok Yolun Sonu Ama Dinlemez Gider ... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü : 4836 Rep Puanı : 477348 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: gitmeliMi?KALmalımı? son resim gözlerin kal diyor dudakların git ahmet selçuk ilkan şiirlerini ezbere bilirim tüm kitabını satırsatır içmişimdir şiirleri bir harika saol
__________________ ' ![]() ....DüŞ''düŞLEr£.... KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| gitmek kalmak |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |