![]() |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator ![]() Join Date: Nov 2006 Kullanıcı No: 1785
: 20 Rep Puanı : 316526 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Sevgi ve Aşk üzerine.... hepsinde ayrı bir anlam yüklü sağol
__________________ imza yerine parmak bassam olmazmı ![]() İletişim Mail & Msn : azrailangel@sanalkam pus.org |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() Join Date: Apr 2007 Kullanıcı No: 3837 Age: 24
: 0 Rep Puanı : 57324 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Sevgi ve Aşk üzerine.... Anlamı benim gözlerimmi yüklüyor bu resimleri seçerek yoksa kendiliğinden mi bi anlamı var bilmiyorum ama..bu saatlerde bakmak bu resimlere (23:51) daha bir efkarlı geldi... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Mega Üye ![]() Join Date: Sep 2006 Kullanıcı No: 174 Age: 23
: 0 Rep Puanı : 177999 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Sevgi ve Aşk üzerine.... aşk, sevgi .... bunlar hakkında söyleceğim herşeyi dedim. zaten herkesin bunlar hakkında söylenmedik sözüde kalmadı. sözün bittiği yerler bana daha güzel gelemye başladı. ilk ve son resim varyaaa...daha hayattın yaşamanın ne olduğunu bilmeyen, hayatı size bağlı olan küçük masumlar yok mu? bazen hayattan bıktığınız bir anda yolda size tebessüm eden bir çoçuk ya da yorgun halde başınızı otobusun camina dayamışken size el sallayan bir çoçuk yaşamanın güzel olduğunu hatırlatıyor size. hele onlarla konuşmak.. minicik ellerini tutmak sevimli yanaklarını sıkmak..sevmeyi sevilmeyi öğretiyorlar size. son resim ise ulaşılamayan asla sahip olamayacağın bir aşkı anlatıyor o sadece hayalinde olabilir der gibi.
__________________ ![]() YÜREK YANMADIKÇA, GÖZ YAŞARMAZ... |
| | |
![]() |
| Tags |
| sevgi, ask, uzerine |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |