![]() |
| | #1 (permalink) |
| Süper Moderatör ![]() | SöyLemeyin... Gözbebeklerinde izmaritler söndürülmüş arkadaşım Tırnaklarını yiyen bir çocuk dalgınlığı var üzerinde Masana yerleşmiş eflatun küller Ellerin ellerimde, ve dilimde illegal afişlerin horlayan şavkı... Ya beni de dünyana al, ya da sen benim dünyama gel! Ah, ne kadar yakışırdı sana ejderha saldırışlar Senin şahan gözlerinden çıkarırdık kavganın encamını Her boy veren sümbülde salınırdı yaprakların Biz ki, saçları ipekler ve ağızları çaputlarla sıkılmış oniki suvariler Biz mi koymuştuk iffetin adını? ... Eskisi gibi dokunmalı sesim tellerine arkadasım 'Ya beni de dünyana al, ya da sen benim dünyama gel! ' Ben mektuplar yazardım Bir kır kahvesinde papatyalar susardı Bir yazsuyu olurdum kirpiklerinin tozunu götüren Biz ki, müşterek intiharlar örtünen bir erkek bir kadın Kesilmiş ellerimizle düşlerken anneleşmeyi Dokuzyüzdoksanaltıd a iki dirhem bir çekirdek Giderayak öğrenmişken ayrıntısız sevmeyi Ikibinbirde toy bir suskunluğa gömdük cevabı 'Ya beni de dünyana al, ya da sen benim dünyama gel! '
__________________ . Kalbimden Dü$er Sevi$meler .. . |
| | |
![]() |
| Tags |
| soylemeyin |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |