![]() |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() | BaNa YariN GÖrÜŞemEyeCekmİ$İz Gİbİ SariL ![]() Bana yarın görüşemeyecekmişiz gibi sarıl. Öyle bir sıkı sarıl ki hiç unutmayayım. Bu sefer yanakların değil Dudakların değsin yüzüme ![]() Bana yarın görüşemeyecekmişiz gibi sarıl. Öyle bir sarıl ki rüyalarım gercek olsun. Bu sefer ayrılana kadar ağlatma beni Gönlüm huzur dolsun ![]() Bana yarın görüşemeyecekmişiz gibi sarıl. Öyle bir sar ki sıcaklığını alayım. Bu sefer hemen kaçma Güzel kokunu içime çekeyim. ![]() Bana yarın görüşeyemecekmişiz gibi sarıl. Öyle bir sarıl ki hiç bitmez sanayım. Bu sefer yüzünü hemen çevirme Sana son bir kez bakayım. ![]() Bana yarın görüşeyemecekmişiz gibi sarıl. Öyle bir sarıl ki ölene kadar ayrılmayalım. Bu sefer gözlerini kaçırma benden Bırak içinde kaybolayım ![]() Bana yarın görüşeyemecekmişiz gibi sarıl. Öyle bir sarıl ki omuzuna yaslanayım. Bu sefer saclarını okşayayım Hatta o saçın bir telini verde ömür boyu saklayayım
__________________ |
| | |
![]() |
| Tags |
| bana, yarin, grsemeyecekmiiz, gibi, saril |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |