![]() |
| | #11 (permalink) |
| Süper Üye ![]() | --->: Aşk&Sevgi Sözleri! 61-Bir çiçek sev hiç solmasın, bir dost sev arkandan vurmasın, bir yuva kur hiç yıkılmasın... 62-Sevgileri olmalı insanın,gemilerin limanları gibi açık denizlere uğurlamalı.Seninle olacağı günü bekleme umuduyla ve seni çok ama çok özlemeli. TIPKI BENİM GİBİ. 63-İki can varmış dünyanın farklı yerlerinde.Birbirler ini özlediklerinde, rüzgara fısıldarlarmış sevgilerini.Dışarı çık bak canım! Rüzgar sana ne demekte¿ 64-Bu gece yıldızlara senden bahsettim.Seni anlattıkça daha çok parladılar. Ama biz ayrıyız dedim birer birer kaymaya başladılar. Sırf seni dilemem için... 65-Gecenin karanlığındasın, güneşin ısıgında.Suyun damlasında, selin coşkusunda.Kimi yanımdasın, kimi uzakta.Ama hep aklımdasın sakın unutma... 66-Çare yok matemin çok derinsede, hasretin tükenmez yasın dinsede, gençliğin hoş geçti eğlendinsede, sanma ki bahtiyar oldun ey GÖNÜL..! 67-Beni çağırdığını son birkez duyabilsem, avuçlarımda ateş yogun gözlerimde nem, aşarak denizleri kapına gelsem, başımı duvarlara vurup ölsem diyorum... 68-Aşkın gözyaşları denize döküldüğü zaman, dalgalar sahile şu sözü fısıldar; SENİ SEVİYORUM... 69-Kimsesiz odanda soğuk kış geceleri, için ürperdiği anlar beni an. De ki o dur sarsan pencereleri, de ki rüzgar değil odur haykıran... 70-Yüreğimizde ateş, gözlerimizde sevgi, ellerimizde umutla bütün kötülüklere inat, gülümseyerek yaşıyoruz.Her insan bir yasam, sende bir yasamsın...
__________________ www.puzzletr.com |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Süper Üye ![]() Join Date: Oct 2006 Kullanıcı No: 702 Age: 17
: 0 Rep Puanı : 1547 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Aşk&Sevgi Sözleri! 71-Bir çiçek tanırım ben.Yüreği gökyüzüne sevdalı.Nazik bedenini en dehşet rüzgarlara,soğuk sonbaharlara hiç çekinmeden sunan.Yapraklarının beyazını mevsimin saflığından almış.Titrer de hiç vazgeçmez özgürlüğünden,meydan okur ömrü yettiğince ayazlara.Yüreğinin derinlerinde bu cesareti taşıyan, bir çiçek tanırım ben KARDELEN..! 72-Hadi gökyüzünden senin için tuttuğum, üzerine tüm duygularımı yüklediğim, yıldızı al...Yüreğimden yüreğine yollar var.Hadi benim için uzaklardan bir tebessüm yolla. 73-Davamı taze nesillerin ürkek çığlıklarına nakşettim...Ve günbatlara besteledim.Doğmasını beklediğim günler hasretine. 74-Seni SEVİYORUM..!Sadece kim olduğun için değil, sen olduğun ve seninle beraberken kim olduğumu, benliğimi anladığım için... 75-Seni SEVİYORUM..!Sadece kendine yaptıkların için değil, bana kattığın güzellikler için... 76-Seni SEVİYORUM..!İçimdeki çocukluğu, saklı kalmış beni yeryüzüne çıkardığın ve sana ihtiyacım olduğu her an tüm duyarlılığınla yanı başımda olduğun için... 77-Seni SEVİYORUM..!Elini kalbimin üzerinde hissettiğim zaman, üzüntülerimi alıp onların yerine şimdiye kadar hiç kimsenin başaramadığı o sıcaklığı, o içtenliği bana duyurmayı başardığın için... 78-Seni SEVİYORUM..!Hayatımı kutsal bir sevgi tapınağına çevirdiğin ve her günümü yaşam şenliğine UNUTULMAYAN şiirlere dönüştürdüğün için... 79-Seni SEVİYORUM..!Çünkü sen; şimdiye kadar hiç başaramadığım şeyleri, kendimle dost ve barışık olmayı, hiçbir zaman tadamayacağım kadar mutlu olmamı sağlıyorsun... 80-Hani için titrek bir çocuk gibi üşür, sokarsın ya ellerini ceplerine oradayım.Sevgim bütün sıcaklığı ile ceplerinde.Avuçla ve ısın...
| | |
| | #13 (permalink) |
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Aşk&Sevgi Sözleri! 81-Ben garip bir sevda yolcusuyum.Tek yüküm mutluluk, katığım ise sevgi.Ve sevgi dolu yüreğinde katığımı paylaşmak ve gözyaşına dokunmak istiyorum. 82-Yüreğini birden bire değil usul usul sevdim.Nasılo yürür öz su dal uçlarına, can verir yaprağa ve güneş sislerden düşer ovalara.İşte yüreğini öyle sevdim. 83-Sen benim yalnızlığıma, kimsesizliğime düştün.Belkide ondan buyudun içimde, sudaki halkalar gibi.Haykırışım çağırmamdır seni; sevgiye, ölüme değil sevgiye yakışırsın. 84-Güneşin ateşinden çok suyun özlemi yakar çölü... 85-Gerçek dostlar yıldızlara benzerler.Karanlık çökünce ilk onlar görünürler. 86-Zile kızma kapıyı döv ağlasın, güle kızma kokuyu sev ağlasın, dile kızma şarkıyı sev ağlasın... 87-Tohum toprağa düştüğü için el üstünde gezdirilir.Başak baş çektiği için ayaklar altında ezilir.Hep tohum olman dileği ile. 88-Yaşlandığında Eyüp Sultan olmak istersen, gençliğinde İstanbul'a aşık ol... 89-Bazen öyle bir an olur ki susar kalırsın.İçin ürperir, titrersin, yanarsın.Haykırmak istersinde boşluğa ağlarsın.Gözyaşların fısıltıdır nedendir bilinmez... 90-Düşün ki bir yağmur damlasısın.Koca bir ağacın tepesinden aşağı inerken kaç yaprak konuk eder seni.Kaç yaprakta izin kalır...
| | |
| | #14 (permalink) |
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Aşk&Sevgi Sözleri! 91-Çömeldim bakıyorum toprağa.Otlara bakıyorum, böceklere bakıyorum, mavi mavi çiçek açmış dallara bakıyorum.Sen bahar toprağı gibisin sevgilim sana bakıyorum... 92-Bütün sevgililer dostlar gitti.Bir sen kaldın beni terketmeyen.Batan gemilerin kaptanları gibi, denizler ortasında ölümü bekleyen... 93-Gitme sevgilim, gidişin kıyamet olur.Gitme dağlar şehirlere yürür, göğe savrulur denizler.Tutuşur herşeyi yakar yüreğim.Gitme gidişin kıyamet olur... 94-Sırtüstü uzandım görüyorum gökyüzünü.Ağacın dallarını görüyorum.Sen bahar mevsiminde gökyüzü gibisin sevgilim seni görüyorum 95-Bir sevgi var içimde lekesiz, tertemiz.Bir özlem var içimde uçsuz bucaksız.Bir duygu var içimde dalsız budaksız.Birde sen varsın içimde unutulması imkansız... 96-Bir gül baygın durur bahçede, yaprakları serin.Sen sarı güllerin en sarısı, yağmur gibisin... 97-Kimsesiz odanda soğuk kış geceleri, için ürperdiği anlar beni an.De ki odur sarsan pencereleri, de ki rüzgar değil o dur haykıran... 98-Bugün yıkığım biliyormusun¿ Ezginim, çaresizim, umutsuzum.Bırakma beni, insanlar kötü, bırakma beni korkuyorum... 99-Boğulmuşum yalnız gecelerin koynunda.İnen gözyaşlarımı silmiş, kaldırımlarda sabahlamışım.Çökmüş dünyam, kararmış umutlarım. O kadar yalnızım ki.Tıpkı bir yıldız gece bekçisi kadar... 100-İnsan ya dosttur sana yada düşman; ya hiç yokmussun gibi unutulursun yada bir an olsun çıkmazsın akıldan.
| | |
| | #15 (permalink) |
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Aşk&Sevgi Sözleri! 101-Sen giderken gözlerim dopdoluydu.Ve yağan yağmurlarla caddeler ıslak.Yokluğundan bir rüzgar gibi hazin teselliler döküldü yaprak yaprak... 102-Seni özlemek gece gibidir uzun ve yalnız.Seni beklemek gündüz gibidir aydınlık, umutlu ve sıcak.Seni unutmak ölüm gibidir sonsuz, umutsuz ve soğuk... 103-Sen bir su gibisin; içilen ama kanılmayan.Sevince yanılmayan, seveni yanıltmayan.Özleyens en özlenensin.Varken doyulmayan, yokken dayanılmayan sen... 104-Aşkın kalbindeyse, mutluluğun elindeyse, istediğin iki kelime ise Seni Seviyorum... 105-Yalan sevgilerin, sahte gülüşlerin, tuzak bakışların olduğu yerde buldum seni; herşeyi kaybetmeye değecek kadar özelsin.Çünkü; ''sahte değilsin''... 106-Senden başka hiç bir şeyi olmayan ben,senden başka her şeyi olanlara acırım. 107-Bana dünya yuvarlaktır dedin,dediğin doğru ise neden geri dönmedin? 108-Aşkı reddetmek,güneşin batışını görmekten üzüntü duyduğun için doğuşunu izlemekten zevk almayı reddetmeye benzer. 109-Asla birilerinin umudunu kırma;Belkide sahip oldukları tek şey o'dur. 110-Beni ateşlere at,bütün vücudum yansın;yalnız kalbimi bırak çünkü orada sen varsın!
| | |
![]() |
| Tags |
| ask sevgi, sozleri_ |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |