![]() |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() | tüm cep sms leri burda tüm cep sms leri burda Acı ve hüzün bir yıldız kadar uzak,mutluluk gözbebegin kadar yakın olsun,Umutların gerçek,gerçeklerin mutluluk,mutluluklar ın sonsuz olsun... Sevgiyi uzaklarda arama...O zaten senin yüreğindedir.Bırak başkaları onu senin için keşfetsin.Eğer o insan senin yüreğinin derinliklerine inebiliyorsa zaten artık yaşanmayı bekliyordur sevgi. Sen,senin olacak şeyi seversin Ben yalnız seni seni severim Seb Allah'tan neler neler istersin Ben yalnız seni seni isterim birgun ismini anarken kısılırsa sesim,askın kordügüm olup tukenirse nefesim,bilki dünyada yalnız seni sevdim ve yalnız senin için varım herseyim.... bir soluk kadar yakin, yildiz kadar uzak derler sevgi icin. uzanirsin yetisemezsin, yetisir dokunamazsin. dokunur vazgecemezsin, vazgecersin ama unutamazsin. bir soluk kadar yakin, yildiz kadar uzak derler sevgi icin. uzanirsin yetisemezsin, yetisir dokunamazsin. dokunur vazgecemezsin, vazgecersin ama unutamazsin....... Biz ikimiz birbirimiz için vardık Biz ikimiz hep aynı güneşle yandık Ama hep aynı dallarda sarardık.Biz ikimiz geceyle karanlık Ama hep aynı yalnızlıkları paylaştık.Biz ikimiz aynı denizde dalgaydık fakat hep farklı kıyılara çarptık... Sevmek bir bakıma zamanını vermektir, zaman aralarını doldurmak değil, sabahları birlikte uyanmaktır ve yelin sessizliğini gecenin gizemini bakışa bakışa duyumsamaktır sonra birbirinin damarlarında bir kavurgan kan gibi dolanmaktır Dilerim ayaklarına serilsin bahar gözlerinde parlasın tüm yıldızlar sana hiç kimsenin duymadığı ılık bir rüzgar iyi geceler öpücüğümü getirsin sonsuza kadar ruhumu yerden yere vurup hasret cektiren olsanda ne sevgine beduam ne sana kinim var deryaya akar gibi bin bir dertle dolsamda seni mahsere kadar sevmeye yeminim var!!! Sevgini taşımak değil hasretini çekmek zor Gülmeyi unutmak değil ağlamaya alışmak zor Yaşamak yada ölmek değil özleyipte görememek zor seni AŞKIM gözlerin nehir kirpiklerin köprü olsun ben tam üzerinden geçerken ipler kopsun düştüğüm o yer senin gönlün olsun Gökyüzüne her baktığımda,Yeryüzünd eki çırpınışların anlamsızlığını hissediyorum.Ne kadar küçük bir dünyaya sahip olduğumu hissediyorum.çünkü gökyüzünde sen varsın Tenim toprak olsada Ruhum seni sevecek İnan bu sevgim Mahşere dek sürecek Gözümü sende açtım Başkasını göremem Senden başka birine Sevgilim diyemem ölüm! ölüm dedigin nedirki biz sevdigimizden ayrı bir ömür yaşamayı göze almışız deli bir rüzgar olsam seni estiğim yer kadar severdim; deli bir yağmur olsam seni yağdığım kadar severdim; ama ben sadece deliyim seni aldığım nefes kadar çok seviyorum Sen Icmeye kiyamadim Son Sigaramsin. Sen Yakmaya kiyamadim Son kibrit Cöpümsün. Sen Bakmaya doyamadim Son Sevgilimsin. Sen Unutmak Istedim Unutamadim Son Hatirasisin.... Yarı dalgalı olmamalı deniz, Ya tam durulmalı, ya da tam kudurmalı. Yarı ümit vermemeli sevgiliye, Ya tam sevmeli, ya da çekip gitmeli. Sen güllere özenme güller sana özensin. Üzme tatli canini sen güllerdende güzelsin. Sevgi kadar özgür Özgürlük kadar özelsin. Bir gülsen dünyalara bedelsin. Bir soluk kadar yakin,yildizlar kadar uzak derler sevgi için.Uzanirsin yetisemezsin,yetisir sin dokunamazsin,Dokunur sun vazgeçemezsin,vazgeç ersin ama unutamazsin.
__________________ <<<Her dostluğun gökyüzünde bir meleği varmış, yeryüzünde biten her dostluk için gökyüzünde bir melek ağlarmış, sana ant olsun ki bizim meleğimiz asla ağlamayacak>>> [[[GUNESE BAGLANDI KORKUYLA ONCE INSAN. SONRA ATESE, SUYA ... AY BATTI SU KURUDU GUN BITTI.. SEVGI KARDESLIK DOSTLUKTU SONSUZ OLAN]]] ===>snake<=== |
| | |
![]() |
| Tags |
| tum, cep, sms, leri, burda |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |