![]() |
| | #1 (permalink) |
| Süper Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: diye SoRMaZSıN SeNi ßu YüZDeN SeWiYoRuM:)AntaLya & KoNYa!!! Yaş: 20
Rep Gücü: 235 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gülmeyi unuttuğum zamanlar vardı…öyle sandığım…ağladığım.. yüzümdeki maske gülse de…ben hep ağladım……yoktun çünkü…gelmemiştin…ge lemedin belki…bir şeyler engelledi…bekledim…k imseyi ben böyle beklememiştim…ama geldin..ve kokunu çok sevdim…kimseye sölemedim sakladım seni hep gizledim…benimdin..s eninle dirildim…hayat buldum…toprağa yeni ekilen bi tohum gibiyim şimdi..seninle büyüdüm….büyüttün… mutluyum..ayçiçekler i gibi…yüzümü sana döndüm güneşim oldun…zor zamanlarımda sen wardın…dert yanıcak bi omuz oldun…anlatmaya değer bi arkadaş……doktorumdum yaralarımı kapattın…derin izler kalıcak dediysemde…..bana benden çok güvenip iyileştirdin hepsini……kendmi sevmeyi öğretin…aşkı öğrettin…çok yanlış tanıdığım şeylerin gerçek yüzünü gösterdin……muhtacım bu yüzden sana sevgine ilaçlarına...güneşsi z yaşayamıyorum…ışıkla rına sıcaklına…muhtacım.. ilk sana güvendim bu kadar…ilk defa bu kadar huzurlu hissettim…aşkın kokusu warmı demiştin..aşkın kokusu kaldı..bende görülmeyen ama hissedilen….soyut sansada herkes…histen daha öte sen…
__________________ =>вυ уσℓ çαяşı gяυвυηα gι∂єя...(ωє∂αт) ----вυ αℓєм∂є кяαℓ çαяşı...--- ![]() thebestengineer.vk@s analkampus.org TEKNİK DESTEK İÇİN KULLANDIĞIM ADRESİM; thebestengineer.vk@h otmail.com |
| | |