![]() |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() | ![]() Gittin.Seni delicesine bir tutkuyla seviyordum oysa. Tutkum senin olmakti, tutkum teninde erimek, tutkum hayati seninle, sadece seninle paylasmakti. Anlatamadim. ![]() Saclarini oksadigimda icime yayilan o tatli serinligi hissetmeyi seviyorum. Ellerimi hic cekmesem diyorum saclarindan ve sen benim yanimdan hic ayrilmasan ![]() Yuzun hep yanimda.. Ne zaman baksam gordugum.. Bana aski tekrar tekrar tekrar anlatan .. Dokundukca dunyanin merkezi sandigim .. O guzel Yuzun.. Kimsenin yoklugu bu kadar korkutmazdi beni. Kendimi zor gunlerin adami görürdüm Ya, hiçbir güçlügün beni, birak yikmayi sendeletmeyecegini bile düsünürdüm.Oysa simdi yarimim.Ve sen böylesine uzakken benden hiçbir zaman tam olamayacagim... ![]() Gulusunun seni guzellestirmesini seviyorum. En berbat anlarimda bile gulusun beni yeniden yasama bagliyor ![]() Senden once yasadigim ve Sana yakismayan butun gunlerimi degistirdim senin verdiklerinle . . . ![]() Seni çok seviyorum Seni senin kadar Belki de senden de çok Çok seviyorum Annenden, babandan da çok Çok seviyorum Içtigim sudan, aldigim nefesten Kokladigim karanfilden de çok Çok seviyorum Seni kalbimden de çok Kendimden de çok Çok seviyorum ![]() aglamayi bil gulmeyi unutma sevmeyi bil sevilmeden sevme guller bulbullerin yildizlar gecelerin mutluluklar sadece ama sadece senin olsun birtanem SENI SEVIYORUM ![]() Özlemle sevgiyi karıştırıyorum Seni sensiz yaşıyorum Nereye kadar gidecek bilmiyorum Düşünmeden edemiyorum Günlerimi sayıyorum
__________________ ![]() Sen dudağımdan apar topar dökülen sözlere virgül koymaya çalışırken, ben ettiğin cümleleri noktalıyordum. [SanaLkampus Hatıra Defteri] |
| | |
![]() |
| Tags |
| ask sozleri resim |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |