![]() |
| | #1 (permalink) |
| Ben vusLatın güzelliğini sevdim.. Ben senin katıksız kahve rengindeki gözlerini sevmedim; o gözlerle beni dinlemeni, bir bakışınla dizlerimin bağının çözülmesini sevdim. Ben senin dudaklarını sevmedim; o dudaklardan dökülen her hecenin hücrelerime kadar işlemesini sevdim. Ben senin beni dinlemeni sevmedim; ağzımdan tek kelime çıkmadan söyleyeceklerimi yüreğinde hissetmeni sevdim. Ben senin ellerini sevmedim; nereye gidersen git avuçlarında benim ellerimi de taşımanı sevdim. Ben senin ayaklarını sevmedim; her gidişin dönüşünde koşar adımlarla bana getirmesini sevdim. Ben senin tenini sevmedim; yokluğunun üşüttüğü hasret gecelerinde bana yaşattığı bir parça güneş mutluluğunu sevdim. Ben her gece kollarında uyumayı da sevmedim; kan ter içinde uykulardan uyanıp adını sayıklamayı sevdim. Ben gördüğüm her güzellikte bir parça senden bulmayı, kokladığım her çiçekte senin kokunu almayı, her şiirde seni okuyup; her şarkıda seni dinlemeyi sevdim. Aşkından kör olmuş gözlerimle sana bakmadan görebilmeyi, dokunmadan hissedebilmeyi, konuşmadan anlayabilmeyi sevdim. Ben yalnızca bana geldiğin akşamları değil; Ben beklemeyi, özlemeyi, uzun ayrılıklar sonundaki vuslatın güzelliğini sevdim...
__________________ . | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| sevmek vuslat |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |