![]() |
| | #11 (permalink) |
| --->: AŞK MI?(benden) ;) deneme denemeni buraya ilk eklediinde okumştm üye diildim o zaman ![]() deneme denemesnden ziyade arayış denemesi tadı vermişti bana ![]() gayet "rahat" bi yazı olmuş,, kendini ifade edebilme yeteneğin müthiş yav kıskandım resmen ![]() yorumlarda demişler ya üstünde çalışman gerek die bence çalışma dan ziyade konuyla alakalı birikimini artırman daa faidelidir ![]() devamını bekliyoruuuuz bunu da buraya ekleyim dedim Sözün var olduğu günden beri, en fazla sarf edildiği alan aşktır. Aşk üzerine söylenmiş sözlerin sınırı yoktur. Belki söylenmemiş söz de yoktur; ama her dönemde başka türlü söylenmekten dolayı çoğalan söz vardır. Söz nötr bir varlıktır, üst derecesi kelam, alt derecesi laftır. Sözün kelam derecesinde konusu aşktır. Söze en güzel manayı aşk verir. Bütün boyutlarıyla sözü aşkla söylediğiniz zaman sözün güzelliğini hissedersiniz. Usulen yazılan cümleden muhatabın alacağı pek bir şey yoktur. (alıntı )buda yazarken dinnemek için bire birdir ![]() ![]() http://dosyam.net/?id=vfjopj
__________________ ![]() .. '' herşeyin, - - - gitmesi gerektiği gibi,, gittiğini, - - - - - bilmeyi / / /öğrenin ,, .. | |
| | |
| | #12 (permalink) | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Mega Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 23
Rep Gücü : 1792 Rep Puanı : 177999 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: AŞK MI?(benden) ;)
2. yorumu okumadan yazmılsın okusaydın böyle demezdin orada neden boyle bir duygu içinde olduğumu anlatmıştım dedim...-daoisart bu senin içinde geçerli.- tabi ikisi de sonradan okumak zorunda kaldırlar ![]() noktalıvirgül aşk üzerine çok şey okudum ama yaşamadan, onu tatmadan bu kadar yazılabiliyor galiba kendini ifade edebilme yeteğinden bahsetmişsin ya, bu sözlerin beni çok mutlu etti -mesleğimde baya başarılı olacağım hissini verdin bana- bu arada yolladığın müziği indirdim, çok güzel.aslında onu buraya eklemek isterdim ama o kadar bilgim yok. bu konu açılınca o müzikte çalmaya başlasa, müzik eşliğinde okunsa güzel olacak. bu konuda yardım eden olursa sevinirim... okuyuş da çok önemli tabi değerli bir büyüğüm denememi oyle bir okuduki hayran kaldım. buraya mesaj yazmak benim için ayrı bi haz ![]() insanın yazdıkları onun çoçuğu gibidir,, ona baktıkca, onunla ilgilendikçe içi içine sığmaz ve sevgiyle büyür, gelişir yazdıkları
__________________ ![]() YÜREK YANMADIKÇA, GÖZ YAŞARMAZ... | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | |
| | #13 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Rep Gücü : 3138 Rep Puanı : 311974 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: AŞK MI?(benden) ;)
ellerine saalık......eksik ya da tam farketmez çok güsel olmuş yüreğindn geldiğini söylüo sanki... aradım buldum bu yazıyı nie bilmiorum...bgnki garip ambians yaptırdı sanırım..... ![]() alıntı yaptıklarımsa ayrıca çok değerli bulduğum,okurken düşündüğüm şeyler olduğundan belirtmk istedim.... teşkkrleer..umarım devamı da gelir ama sen döndükten sonra tabi | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #14 (permalink) |
| Mega Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 23
Rep Gücü : 1792 Rep Puanı : 177999 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: AŞK MI?(benden) ;) meğer, ne kadar soyut yazmışım.. o duyguyu anlatamazmışki insan. kelimeler boğazında düğümlenir. sadece gözlerinle konuşur olurmuşsun. bir bakışı bile yetermiş seni alıp götürmeye. yüreğin gözlerinin içinde erirmiş. biraz da aptallaşırmış insan. ne yaptığını ne dediğini bilemez hale gelirmiş. yüreğin sevmek için izin istemezmiş. mantıkla anlatılamazmışki. hayır, dur yüreğim desende yüreğin seni dinlemezmiş. hele bütün bunları akıl oyun gibi görüp inanmayan birini öyle bir yakalarmışki ! onu beklemediği bir anda usulca sızarmış yüreğine. düşünmeden peşinden gidermişsin. ben ne yapıyorum, ne oluyor dediği anda ise, o çoktan gelip yüreğine yerleşirmiş. bu öyle bir şeymişki, kaybetme korkusu, hasret gibi bir çok duyguyada gebeymiş. geldi mi tek başına gelmezmiş. yanyana olup hasret çekmekmiş. her şey onunla anlamlı olurmuş... aman Ya Rabbim ben neler diyorum.
__________________ ![]() YÜREK YANMADIKÇA, GÖZ YAŞARMAZ... |
| | |
| | #15 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: Burda =) Yaş: 17
Rep Gücü : 1856 Rep Puanı : 183454 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: AŞK MI?(benden) ;)
seni de kaybetmişiz abim diecem ama diemiyorum... hayırlısı olsun =)
__________________ HerKeS Düşman Herkes Riyakar Bir Tek SEn kaLdın yanıMda..... ![]() Hani GÖrmek İSterya GÖzlerİn Bir SAniye icin Canını VEriRsin ÖlürkEn biLE yanımdA Ol SEvDİğim CenNNEt Bile CEkilmez SEnsİz | |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| ask, mibenden |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |