![]() |
| | #11 (permalink) |
| --->: hadi sevgiline mektup yaz.. aylardır çevremdeki insanlar yüzünden seni bekledim ve şimdi onlar yüzünden senden ayrılmamam gerekiyo biliyosun ortamımı hoşçakal sevgilim ben yokum artık.....
__________________ ![]() Kör cehalet çirkefleştirir insanları ! Suskunluğum asaletimdendir... Her lafa verecek bir cevabım var... Lakin bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım Adam mı diye... | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Mega Üye ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: pendık
Rep Gücü : 638 Rep Puanı : 62920 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: hadi sevgiline mektup yaz.. sevgilim yok daha dün ayrıldık ama ona tek bişi sölemek isterdimm ettigini bulsun bu ona yeterdi
__________________ yeter sevgilim yeter merhamet yokmu sende bıktım usandım artık derman kalmadı bende.... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Rep Gücü : 83 Rep Puanı : 7973 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: hadi sevgiline mektup yaz.. İSMİ LAZIM DEĞİL KİŞİYE------->eğer ki sevgimin farkında olsaydın şu an burada seni hüzünle düşünüyor olmazdım zaten biraz akıllı olsaydın seni sevdiğimi çakardın |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| hadi, sevgiline, mektup, yaz |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |