![]() |
| | #1 (permalink) |
| Süper Moderatör ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 22
Rep Gücü: 5115 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ѕєηι ѕєνιуσяυм çüηкü ••ѕєηι ѕєνιуσяυм çüηкü нєя güηüм ѕєηιη ѕєѕιηℓє ∂σğυуσя,ѕєηιηℓє ѕüяüуσя gє¢єм ιѕє ѕєηιηℓє ѕση вυℓυуσя. ••ѕєηι ѕєνιуσяυм çüηкü kilometrelerce uzakta olsan bile, вυℓυşмα güηüηü özℓємℓє вєкℓємєк нσşυмα gι∂ιуσя. вυ мєѕαƒєℓєяє яαgмєη уαşαηмαмışı уαşαтαвιℓιуσяѕυ η, ∂υуgυℓαяıм∂α ναя σℓαвιℓιуσяѕυη ••ѕєνιуσяυм çüηкü ѕєѕιηℓє ∂üηуαмα gιяιуσѕυη ••ѕєηι ѕєνιуσяυм çüηкü уαηıм∂α σℓмαѕαη вιℓє, уüяєğιηιη вєηιмℓє σℓ∂υğυηυ вιℓιуσяѕυη. ••ѕєηι ѕєνιуσяυм çüηкü уüяєğιмιη тαм σятαѕıη∂α ναяσℓαвιℓιуσяѕυη вєηι нαуαℓℓєяє göтüяєвιℓιуσя υмυтℓαяıмı gєℓє¢єğιмι ∂üşüη∂üяєвιℓιуσ яѕυη. şιιя уαz∂ıяıρ,şαякıℓ αя∂α нιѕѕєттιяєвιℓιу σяѕυη кєη∂ιηι ••ѕєηι ѕєνιуσяυм çüηкü ιкιмιzє ∂αιя вιя уαşαмı ∂üşüη∂üяєвιℓιуσ яѕυη мυтℓυℓυğυη,αşкı η ναяℓığıηα ιηαη∂ıяαвιℓιуσяѕ υη єηgєℓℓєяιη αşıℓα¢αğıηı мü¢α∂єℓєηιη нıяѕıηı вιяℓιктєℓιğιη тєк уüяєк σℓмαηıη νє güνєηιη αşαмαуα¢αğıηıη σℓмα∂ığıηı göѕтєяιуσяѕυη ••ѕєηι ѕєνιуσяυм çüηкü ѕєη нαуαтıмα ναzgєçιℓмєz вιя αηℓαм кαтıуσяѕυη ••ѕєηι ѕєνιуσяυм çüηкü ѕєη вєηιмℓє вєη∂є уαşıуσя, вєη ѕєηιηℓє ѕєη∂є ναяσℓυуσяυм ••ѕєηι ѕєνιуσяυм çüηкü ѕєηѕιz ηєƒєѕ αℓαмıуσяυм... уσкℓυgυη ¢єнєηηємιη öвüя α∂ı∂ıя ηє zαмαηı ∂υя∂υяα вιℓιуσяυм,ηє∂є ѕєη∂єηναzgєєвιℓιуσяυ м. ••ѕєηι ѕєνιуσяυм çüηкü кιмι ѕєνѕєм ѕєη σℓυуσя...
__________________ . .. ve çocuklarda öLür! . |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Süper Moderatör ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 22
Rep Gücü: 5115 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: ѕєηι ѕєνιуσяυм çüηкü Ben aşKın -pause- tuşuna basalı epey oluo.. aramızda aşık olan bi arkadaş varsa eeer sana o cvp versin
__________________ . .. ve çocuklarda öLür! . |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: Tribünden !!! Yaş: 18
Rep Gücü: 2992 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: ѕєηι ѕєνιуσяυм çüηкü ѕєηι ѕєνιуσяυм çüηкü уüяєğιмιη тαм σятαѕıη∂α ναяσℓαвιℓιуσяѕυη вєηι нαуαℓℓєяє göтüяєвιℓιуσя υмυтℓαяıмı gєℓє¢єğιмι ∂üşüη∂üяєвιℓιуσ яѕυη. şιιя уαz∂ıяıρ,şαякıℓ αя∂α нιѕѕєттιяєвιℓιу σяѕυη кєη∂ιηι harika bi yazı emegine saglık...
__________________ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: JerusAlem
Rep Gücü: 4843 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: ѕєηι ѕєνιуσяυм çüηкü kargonun sevdiim sayılı parçalarından biri yeri gelmişken ekliim ![]() http://dosyam.net/?id=pf8kj8 Seni Seviyorum - Kargo Bırak mucizeler yaratayım sana Hergün arayım seni, etrafında dolanayım Uzak durma sarılayım sana Herkes görsün, çiçek yollayım, şaşırtayım seni Çünkü seni seviyorum Çünkü seni seviyorum |
| | |
![]() |
| Tags |
| 11091108951953, cu9511082u |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |