![]() |
| | #1 (permalink) |
| Süper Moderatör ![]() | ♥ UnuTamazSıN ♥ ____####_____♥♥♥____ #####__ ♥ ___######____ ♥ ____######__ ♥ __################## ####__ ♥ _################### ####__ ♥ _################### ####__ ♥ Karanlik cökünce, sokagimiza, _################### ####__ ♥ Kösede ben varim, Unutamazsin, __################## ###__ ♥ O Mutlu Günler, hep gelir aklina, ___################# ###__ ♥ Sen beni ömrünce, UNUTAMAZSIN.!!!! ____################ ##__ ♥ ______############## #__ ♥ Mektuplari yirtip, attin diyelim, ________############ __ ♥ Resimleri yirtip, yaktin diyelim, __________#########_ _ ♥ Bir mazi var olup, nasil silelim, ____________#######_ _ ♥ Sen beni ömrünce, UNUTAMAZSIN.!!!!! ______________#####_ _ ♥ ________________#### __ ♥ Ah edip adini, her anisimda, __________________## #__ ♥ Bir asik misali, hep yanisim da, ____________________ ##__ ♥ Bir hayal olurum, yanibasinda, ____________________ __#__ ♥ Sen beni ömrünce UNUTAMAZSINNN.!!!!!!
__________________ . Kalbimden Dü$er Sevi$meler .. . |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Join Date: Sep 2006 Kullanıcı No: 89 Age: 22
: 31 Rep Puanı : 290583 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: ♥ UnuTamazSıN ♥ buda cok güzel , kalple yazi uyum icinde olmus saol paylasim icin
__________________ ____________________ _______________ ![]() l MSN: daoisart@sanalkampus .org --------------------------------------------- |
| | |
![]() |
| Tags |
| 9829, unutamazsin |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |