![]() |
| | #6 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() | --->: Kiskançlik üzerine kiskancligimizin temelinde en derininde bencillikten baska bir sey yoktur.'benim ona sahip oldugum sekillerle ve aynı ayrıntılarla bir baskasi da ona kolaylikla sahip olabiliyorsa,benim ne ayricaligim kalir ki?' hic,evet hic.. sen de öbürleri gibisin. tıpa tıp aynı. hic bir özel tarafin,hic bir üstünlügün, kıymetin yokmus.. 'bak o da ne guzel sariliyor' 'bak o da ne guzel opuyor' ihanetlerde en buyuk aciyi bu detaylarin hayal edilmesi verir zaten.. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() Join Date: Apr 2007 Kullanıcı No: 3837 Age: 24
: 0 Rep Puanı : 57324 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Kiskançlik üzerine ''pusuya yattım. dişlerimi gıcırdatıyordum. belki bir ete geçirmek istiyordum dişlerimi, biliyordum sanki. gözümü hiç kırpmıyordum. o aynı manzaraya gözümü hiç kırpmadan bakıyordum. işte orda duruyor. hayvanca sahiplendiğim. orda duruyor ve gözleri ışıldıyarak bakıyor bir yabancının gözlerine. hissediyorum. nefretin, öfkenin kızıl kanları akmaya başladı damarlarımda. işte o! o seviştiğim, her sırrımı anlattığım şimdi gülümseyerek, ışıl ışıl gözlerle bakıyor bir yabancıya. pusudayım. zaman geçmiyor. o dudaklarının her kıvrımında, o yabancıya her sarılışında, o her gözlerinin içine bakışında zaman duruyor. dişlerim ağırmaya başladı sıkmaktan, yumruklarım yüzünden elimi kanatıyor tırnaklarım, gözlerimi bir an bile kırpmadım. gözlerim yanıyor ya gördüklerimden ya da görecek olduklarımdan. öpüşmeye başladı gözümün önünde. tamamen teslim ederek kendini. sanki hayatında ilk defaymış gibi. sanki hayatında ilk defa kavrıyormuş vücudunu o yabancı kollar. ilk defaymış gibi şehvetle, bana kalırsa nefretle, hiç bitmeyecekmiş gibi sonsuza kadar sanki öpüyor. sanki öyle aç, öyle susamış ki onun dudaklarına, sanki bir daha asla birini öpemeyecekmiş gibi öpüyor. sanki birazdan yok olup gidecek. öyle şehvetle, öyle kendinden geçmiş gibi. şimdi dünya kırmızı... şimdi herkes ve her şey nefret. nefret! aklımdaki tek düşünce. ölürcesine, öldürürcesine nefret! dişlerimi geçirmek istiyorum boynuna, öyle hesapsız bir öfke ki hissettiğim kanını içmek istiyorum. dişlerim parçalandı, o sana her sarıldığında, o bir zamanlar bana ait olan dudaklarını her öptüğünde, o seninle her seviştiğinde mezarlar kazdım ben senin için. seni diri diri gömmek için. mutlu musun? hiç hatırlıyor musun adımı? elimde bir bıçak var şimdi. kesmem gereken bileklerim mi yoksa boynun mu bilmiyorum. nefes almaktan vazgeçtim, sen gittiğinden beri ben sadece nefes veriyorum. nefret etmiyorum senden, nefretten çok öte bir şey sana hissettiklerim. nefret ne kadar hafif kalıyor. sanki özenle yaptığı kumdan kaleleri yıkılan çocuk gibi. kelimeler anlatamıyor öfkemi, nefretimi. kıskançlık çaresizliktir, çaresizce nefret etmektir. gün akşama dönüyor. hüzün kalbe dönüyor. bu nefret, bu öfke bir bedduaya dönüyor. zaman dönüyor, devran dönüyor. her şey dönüyor ama iyi ki sen dönmüyorsun. benim kalbimde döneceğin tek yer kendi mezarın, bunu sen de biliyorsun...'' |
| | |
![]() |
| Tags |
| kiskanclik, uzerine |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |