![]() |
| | #1 (permalink) |
| AŞK MI?(benden) ;) NOT: BU BİR DENEME DENEMESİDİR. ARKADAŞLAR BUNU YENİ YAZDIM ÜZERİNDE DÜZELTME YAPMADAN SİZİN BEĞENİNİZE SUNUYORUM. DUŞUNCELERİNİZİ BEKLİYORUM ![]() Aşk mı? aşk... evet ismini duydum ama kendisiyle tanışma fırsatım hiç olmadı. o bir efsane benim için. Ben doğmadan önce göçmüş gitmiş buralardan, bir daha da izine rastlayan olmamış. Onun hakkında anlatınlan efsanelerle büyüdüm. Bazıları onun için öldü diyor. Onu gördüğünü, bulduğunu sananlar yanılıyormuşlar, onun taklidinden başka birşeyi bulamazlarmiş. Nice yiğitler nice güzeller yoluna başkoymuş, bu uğurda nice canlar verilmiş. Lakin bundan öteye geçememişler. Onun peşine düşenler, onu arayanlar, çölde kalan biçare gibi onu seraplarda görmüşler. Bazıları da aşk ölümsüzdür diyor. Fakat insanlara küşmüş. Yok yere birbirlerini öldürmelerine, kalplerinde kini nefreti barındırmalarına çok kızmış kızmışta almış başını gitmiş buralardan. Hatta bir yerlerde saklandığı rivayet ediliyor. Dedim ya yıllar olmuş, onu gören, tanıyan olmamış. Nedir, nasıl birşeydir, neye benziyor kimse bilmiyor, bilenlerse unutmuş. Herkes onun hakkında birşeyler yazıp çiziyor, lakin tam bir bilgi yok ortada. kimi sevgiye, kimi imkansızlığa aşk der olmuş. kimiside diyorki aşk saklandığı yerden ara sıra çıkarmış, insanlara hiç beklemedikleri bir anda beklemedikleri bir şekilde görünüverirmiş. Görünmeden önce o insanda çeşitli alametler zuhur edermiş. daha önce hiç hissetmediği şeyleri hissetmeye başlarmış. İşte o an için: bazısı derki insan hemen bu hislerden kaçıp kurtulmalı, aşkın ona görünmesine izin vermemeliymiş.maazal lah bir kere onu gormeye dursun insanın feleketi olurmuş., yaşarken ölürmüş onu goren. bazısı da bilakis insan aşkın çabuk görünmesi için uğraşmalıdır, çünkü aşk insanı olgunlaştırır ona hayat verirmiş. aşkın iki turlu olduğunuda söyleyen var : ilahi aşk, beşeri aşk diye.kimisi beşeri aşktan mutlak (ilahi) aşka ulaşırmış. bunu kabul etmeyip aşk ayrılamaz aynıdır hissedilen diyenlerde..... Aşk bir kere görünmeye dursun, artık onun için yaşar olurmuş insan. onu gorene bilene maşuk derlermiş, deli divane doner dururmuş kendini bilmez olurmuş. şimdi neredeysen sana sesleniyorum Ey Aşk bir gun dönersen, uğrarsan buralara, kalbim her zaman açıktır sana, Lakin elini çabuk tut, zira kısadır insan ömrü Gel gel de goster mutlak (ilahi) aşkı bana. YAZAN : SİRİYUS
__________________ ![]() YÜREK YANMADIKÇA, GÖZ YAŞARMAZ... | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: Konum yok
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 765778 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: AŞK MI?(benden) ;) Yüreğine sağlık biraz karamsar, ürkek, kekremsi ve atılgan olmuş ama sonuçta derinlerden geldiği belli içten riyasız tıpkı annem gibi ![]() +rep kardeş bence biraz daha devam ettir... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 537410 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap : AŞK MI?(benden) ;) çok güzel yazmışsın kardeşim -yaşarken ölürmüş onu goren.- şu söz herşeyi özetliyo..
__________________ ''Kula bela gelmez Hak yazmadıkça; Hak bela yazmaz kul azmadıkça..!'' |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü : 487 Rep Puanı : 47323 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap : AŞK MI?(benden) ;) Aşk mı? aşk... evet ismini duydum ama kendisiyle tanışma fırsatım hiç olmadı. o bir efsane benim için. Ben doğmadan önce göçmüş gitmiş buralardan, bir daha da izine rastlayan olmamış. Onun hakkında anlatınlan efsanelerle büyüdüm. şimdi neredeysen sana sesleniyorum Ey Aşk bir gun dönersen, uğrarsan buralara, kalbim her zaman açıktır sana, Lakin elini çabuk tut, zira kısadır insan ömrü Gel gel de goster mutlak (ilahi) aşkı bana. bu bolumlerine yurekten katiliyorum
__________________ Be On Edge Be On Edge Be On Edge |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Rep Gücü : 3563 Rep Puanı : 352384 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap : AŞK MI?(benden) ;) Aşk mı? aşk... evet ismini duydum ama kendisiyle tanışma fırsatım hiç olmadı. o bir efsane benim için. Ben doğmadan önce göçmüş gitmiş buralardan, bir daha da izine rastlayan olmamış. Onun hakkında anlatınlan efsanelerle büyüdüm. ne kadar içten ve açık şekilde özetlemişsin AŞK ı tüm cümlelerine aynen katılıyorum yüreğine sağlık dostum.....
__________________ imza yerine parmak bassam olmazmı ![]() İletişim Mail & Msn : azrailangel@sanalkam pus.org |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| ask, mibenden |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |