![]() |
| | #8 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Rep Gücü : 0 Rep Puanı : 100 Rep Seviyesi : ![]() ![]() | --->: hadi sevgiline mektup yaz.. GÖREMİYORUM SENİ AŞKIM DİYEMİYORUM...AŞK BÖLE BİŞİ OLSA GEREK KARŞILIKSIZ SEVİYORUM SENİ,BENİ SEVMESEN DE ,,,AŞKIM DEMESENDE SEVİYORUM İŞTE ELİMDE DEĞİL SENSİZ YAPAMIYORUM SENSİZ NEFES ALAMIYORUM .SENİ GÖRMEDEN GEÇİREMİYORUM GÜNLERİMİ AŞKIM ANLASANA BEN SENSİZ ,BEN OLAMIYORUM.... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Mega Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: tavan arasında Yaş: 23
Rep Gücü : 1111 Rep Puanı : 110310 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: hadi sevgiline mektup yaz.. yüregimde resmin kulağımda senin sevdiğin sarkılar ve yanaklarımda içinnde seni seviyorum yazan göz yaşlarımla seni bekliyorum saygılar
__________________ geçenin karanlığı değil beni korkutan sensizliğin verdiği acıdır beni yıldıran ölüm değildirdir beni ürküten o buğulu gözlerinden mahrum kalmaktır beni çıldırtan saygılar |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| hadi, sevgiline, mektup, yaz |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |