![]() |
| | #1 (permalink) |
| hadi sevgiline mektup yaz.. hadi herkes burdabn sevgilisine 3-4 cümlelik kısa birer mektup yazsınn... lütfen herkess yazsın sevgiliniz burdan yazdıklarını okuyamayacak bile olsa... kadi bakalım yazmayaa başlayın.şimdiden teşşekkürler.. NOT evgilinizin adresini yazarsanız sizin adınaa bu mektuplarınızı ona postalayabiliriz ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü : 487 Rep Puanı : 47323 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: hadi sevgiline mektup yaz.. sana olan sevgim türkiyenin tüm dış borçlarından daha fazla sana olan sevgimi küçük kalpler içine sığdırmayı başarabilseydim uzunluğu burdan ay a kadar giderdi sana olan sevgimi eğer kağıtlara dökebilseydim amerikan milli kütüphanesine sığmazdı sana olan sevgimi duvarlara yazsaydım çin seddi bana dar gelirdi.............
__________________ Be On Edge Be On Edge Be On Edge |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: sefiliz
Rep Gücü : 611 Rep Puanı : 60466 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: hadi sevgiline mektup yaz.. hehee güzel olmuşş ama bu alıntı olmuş keşke kendi cümlelerinle yazsaydın .. ama yinede saol ilginden dolayıhadi arkadaşlar sizlerden de bekliyorum mektuplarınızı hattaa paylaşmak istediginiz sorunlarıda yazın sitenizin angel ablasıda çözümler bulmaya çalışsın size hadi arkadaşlar yazın yaaa bekliyorum mektuplarınızı![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü : 13 Rep Puanı : 636 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: hadi sevgiline mektup yaz.. zorla mektup yazdıracan ya helal olsun sana cnm... ben buradan sevgilime mesaj yazacak olsaydım ona derdim ki sana olan sevgimi sanal alemden bir ileti olarak postalamaya çalışıyorum ama sanırım mümkünatı yok... gel meleğim yanıma seni gözlerimle seveyim sana gözlerimle sevgimi anlatayım.......... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| hadi, sevgiline, mektup, yaz |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |