![]() |
| |||||||
| Anketler Anketlere Oy vererek kimlerle aynı kafadansınız görün |
| View Poll Results: Fenerbahce Chelsea yi Eleyebilir mi? | |||
| Tur Bizim!! | | 9 | 50,00% |
Şansımız Hiç Yok![]() | | 9 | 50,00% |
| Voters: 18. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #2 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Join Date: Sep 2006 Kullanıcı No: 1
: 259 Rep Puanı : 742253 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Fenerbahce Chelseayi Eleyebilir mi? Sevillayı geçeceğimizi hissediyordum ama bu sefer sanki sona geldik gibi. Gönlümüz illaki geçmesinden yana ama hakkaten çok zor artık. Şu aşamada artık şansı da bir işe yaramaz, kaliteli top oynayıp, hırs yapmadan zeki oynaması lazım. umarım gününde olur da kazanır maçı |
| |
| | #3 (permalink) |
| Admin'in Kuzeni ![]() ![]() Join Date: Sep 2006 Kullanıcı No: 208
: 12 Rep Puanı : 220149 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Fenerbahce Chelseayi Eleyebilir mi? Elemesi zor görünüyo ama gönlümüz elemesini istiyo beşiktaş yenmişti chelsea'yı fener neden yenmesin inşallah fener yener
__________________ ah fındığım fındığım, dallarına konduğum, vermedi seni bana, sakalını yolduğum... Modifiye Araçlarını Tek Başlıkta Görmek İçin Tıkla Tüm Komik Resimleri Tek Başlıkta Görün MuMİ@sanalkampus.org eminyazgan@hotmail.c om |
| |
| | #4 (permalink) |
| ZEMHERİ AYAZI ![]() ![]() Join Date: Oct 2006 Kullanıcı No: 744 Age: 26
: 47 Rep Puanı : 316254 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Fenerbahce Chelseayi Eleyebilir mi? fenerbahçe bu 8 takım arasında çekebileceği en güzel 2. kurayı çekti benim kanaatime göre fenerin şansı var chelsea morinho zamanındaki gibi değil drogbo kadroya alınmıyo shewcenkho sakat fenerin sansı var herşey kadıköydeki maça bağlı inşallah turu geçiçez |
| |
| | #5 (permalink) | |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Join Date: Apr 2007 Kullanıcı No: 3932 Age: 18
: 1 Rep Puanı : 300345 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Fenerbahce Chelseayi Eleyebilir mi? Quote:
ancak ne olursa olsun ben fenerbahçeye gönülden inanıyorum her ne zorlukla karşılaşılırsa karşılaşılsın fener bu turu geçecektir
__________________ ![]() | |
| |
![]() |
| Tags |
| chelsea, fenerbahce, sampiyonlar ligi |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |